Nieuwe 'Star Wars'-serie klinkt steeds beter

Nieuwe 'Star Wars'-serie klinkt steeds beter

Ahsoka lijkt een wel heel belangrijk en tof personage naar Disney+ te brengen.

Jim Pedd, 28 oktober 2021 om 07:19

Star Wars-fans waren echt dolblij toen ze hoorden dat Hayden Christensen niet alleen terug zou keren als Anakin Skywalker in de serie Obi-Wan Kenobi, maar dat ook zou doen in Ahsoka.
Dat betekent dat de relatie tussen Rosario Dawson's titelheld en haar voormalige Jedi Master verkend zal worden in live-action. Het is nog niet bekend wie er verder in het ensemble zitten, maar de geruchten gaan al enige tijd rond ten aanzien van Grand Admiral Thrawn en Ezra Bridger.

Ahsoka-castleden
Waarschijnlijk worden wat nieuwe namen aangekondigd tijdens de aankomende Disney Plus Day. The Illuminerdi komt nu met mogelijke verhalen.

Volgens The Illuminerdi wordt een acteur van ergens in de twintig gezocht voor de rol van Riz. Hij zou een lone wolf zijn, met enige wijsheid ten aanzien van de wereld om hem heen. De mogelijkheid schijnt te zijn dat hij in meerdere series op Disney+ te zien is.

Verder wijst de site erop dat Riz wel heel erg klinkt als Ezra Bridger, als het op persoonlijkheidstrekken en zijn karakter aankomt. Wellicht dat het gaat om een codenaam, om de boel geheim te houden.

Het is nog niet bekend wanneer Ahsoka te zien moet zijn.
Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Ahsoka, Star Wars, Ezra Bridger, Disney Plus

Populair nieuws