Hele gave fanposter voor 'Star Wars: Ahsoka'

Hele gave fanposter voor 'Star Wars: Ahsoka'

Darth Vader schittert op een eerste fanposter voor de serie Star Wars: Ahsoka.

Jim Pedd, 27 oktober 2021 om 07:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hayden Christensen's Darth Vader is te zien op een fanposter voor de serie Ahsoka. Die Disney+-serie moet volgend jaar, of wellicht pas het jaar daarna, te zien zijn op de streamingdienst.
Centraal staat de heldin van Rosario Dawson, die een belangrijke band met Anakin Skywalker heeft. Zij was namelijk ooit de Padawan van Anakin. Zodoende was het ergens wel in lijn der verwachtingen dat Anakin of Darth Vader te zien zou zijn in deze serie.

Ahsoka-verhaal
Het verhaal van de Ahsoka-serie is niet helemaal bekend. We weten dat voortborduurt wordt op het verhaal van The Mandalorian.

Daarin zien we hoe Ahsoka op zoek is naar de schurk Grand Admiral Thrawn. Die zagen we voor het laatst in de animatieserie Star Wars: Rebels, waarin hij samen met Ezra Bridger verdween.

We weten dankzij de ene aflevering van The Mandalorian waarin Ahsoka te zien is en haar live-action debuut maakt, dat ze op zoek is naar Thrawn.

Bosslogic, een bekend Instagram-kunstenaar, maakte een fanposter van Ahsoka, waarop we zien hoe Christensen terug keert als Anakin, ofwel Darth Vader. Onderin staat de Togruta uit de titel van de serie, met haar lichtzwaarden en zie je wat TIE Fighters voorbij vliegen. Een Star Destroyer komt aan uit de verte.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ahsoka, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws