'Doctor Who' seizoen 13 onthult eerste clip

'Doctor Who' seizoen 13 onthult eerste clip

De serie Doctor Who toont eindelijk iets van de nieuwe companion van de Doctor.

Jim Pedd, 28 oktober 2021 om 07:55

Komend weekend keert de Doctor eindelijk terug, met een Halloween Special op zondag 31 oktober. Om dat moment te vieren, heeft de BBC nu een eerste clip van de première van Doctor Who seizoen 13 online gezet.
De sneak peek onthult de nieuwste companion van de Time Lord, namelijk Dan Lewis - een rol van acteur John Bishop.

Down-to-earth clip
De clip is verrassend down-to-earth voor een Doctor Who-aflevering. We zien hoe Dan wat snoep uitdeelt aan kinderen die rondrennen op Halloween. Daarna klopt iemand anders aan. De muziek wijst op een eng moment, maar hij blijkt een dronken vriend te zijn.

De preview is misschien niet de meest opwindende, maar de BBC komt wel met iets interessants lijkt het. Dan wordt neergezet als een typische nice guy, maar ook eentje met humor als we zien wat voor interactie hij heeft met de man aan z'n voordeur.

Ook lijkt Dan wat DNA te delen met Braldey Walsh's Graham, die de TARDIS verliet tijdens de New Year-special van dit jaar. Duidelijk is dat Dan richting een nieuw avontuur en ander leven gaat.

Hij zal namelijk de nieuwe companion van Jodie Whittaker's Doctor Who zijn in haar laatste seizoen. Check hieronder de clip:Je kunt de eerste tien seizoenen van Doctor Who streamen op Prime Video.
Lees meer over: Doctor Who, Bishop, BBC

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws