'Doctor Who' heeft iets spannends geheim gehouden

'Doctor Who' heeft iets spannends geheim gehouden

De serie Doctor Who heeft nog een paar leuke cameo's in zijn 13de seizoen.

Jim Pedd, 23 oktober 2021 om 10:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het dertiende seizoen van Doctor Who heet Flux en krijgt slechts zes afleveringen. Showrunner Chris Chibnall laat weten dat het nieuwe seizoen een aantal gaststerren heeft die nog niet aangekondigd zijn.
Doctor Who: Flux heeft weer een hoofdrol voor Jodie Whittaker als de dertiende Doctor. Ze neemt na dit seizoen (en nog eens drie specials) afscheid van de serie, wat ze samen met Chibnall zal doen. Daarna neemt niemand minder dan Russell T. Davies het over.

Doctor Who-verrassingen
Chibnall en de BBC kondigden recent een hele rits gaststerren aan voor Doctor Who: Flux.Zo zien we Steve Oram, Rochenda Sandall en Sam Spruell voorbij komen. En er zitten nog eens vijf andere gaststerren in de serie.

Maar tegenover de RadioTimes vertelt Chibnall dat het daar uiteindelijk niet bij blijft. Er zijn meer gaststerren dan er in een enkele aflevering passen volgens Chibnall:

"Het zijn een paar fantastische acteurs Je krijgt meer van hen te zien dan je normaal zou zien in een aflevering. Sommige mensen willen tegelijk misschien niet blijven. Ik weet zeker dat ik wat mensen vergeten ben. Nou ja, ik weet dat ik bewust wat mensen achterwege laat. En ik weet ook dat ik er een paar vergeet."

Doctor Who is op Prime Video te streamen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Jodie Whittaker, Chris Chibnall

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws