search
Nieuwe 'Star Trek'-serie is snel te zien
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Trek'-serie is snel te zien

De serie Star Trek: The Center Seat onthult z\'n premièredatum en die komt snel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek-fans gaan een mooie maand november tegemoet. Niet alleen krijgen we dan een nieuw seizoen van Star Trek: Discovery te zien, ook viert History Channel de 55ste verjaardag van de iconische franchise met een door Brian Volk-Weiss geregisseerde tiendelige documentaireserie The Center Seat: 55 Years of Star Trek.

De serie is vanaf 5 november te zien op History Channel en krijgt in eerste instantie vier afleveringen. Die zijn wekelijks te zien op History Channel in de Verenigde Staten. De overige zes zijn straks beschikbaar op History Vault, de streamingdienst van de zender.

The Center Seat: 55 Years of Star Trek
Elke aflevering van The Center Seat focust zich op een ander hoofdstuk in de sci-fi franchise. Dat begint met de geboorte van de serie bij het productiehuis van Lucille Ball, Desilu, en de nieuwe projecten.

Star Trek ging als franchise in de herfst van 1964 van start, toen de pilot besteld werd.

The Center Seat onthult vooral de onbekende verhalen over de franchise. Zo krijgen we te horen hoe Spock ontstaan is. Ook horen we hoe fans probeerden de serie op televisie te houden en wordt gekeken naar de herhalingen die de serie nieuw leven gaven.

Star Trek-legendes als Nichelle Nichols, Brent Spiner, Kirstie Alley, Walter Koenig, Kate Mulgrew, Denise Crosby, Wil Wheaton, John De Lancie, Nicholas Meyer, Ronald D. Moore, Brannon Braga, Nana Visitor, Robert Picardo, Penny Johnson, Ethan Phillips, Diana Muldaur, Nicole de Boer, Roxann Dawson, Robert Beltran, Tim Russ, John Billingsley, John Dykstra, D.C. Fontana, Rick Berman en F. Murray Abraham zijn te horen en te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen