'You' seizoen 4 wordt compleet anders

'You' seizoen 4 wordt compleet anders

De serie You krijgt echt een veel ander vierde seizoen op Netflix horen we nu.

Jim Pedd, 28 oktober 2021 09:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

You-acteur Penn Badgley zegt dat het vierde seizoen van de Netflix-hit "behoorlijk anders" zou kunnen zijn dan alles wat we tot nu toe in de serie gezien hebben.
De acteur vertelde dat hij het interessant vindt om dieper in de psyche van zijn personage Joe te duiken. Dat vertelde hij aan de site Collider, dat uitgebreid met hem sprak.

Heel ander vierde seizoen
"Ik denk dat het volgende seizoen behoorlijk anders zal worden. Het zou heel anders kunnen worden,' begon de acteur. Hij voert er nu net gesprekken over met de makers van de serie en kijkt uit naar het recent door Netflix bestelde vierde seizoen.

"Ik denk dat we dieper gaan duiken in de relatie van Joe met zichzelf. Omdat dit niet echt een serie over een moordenaar is. Deze serie draait meer om, nou ja, om de fouten die we maken in relaties in extremis, voor het verhaal. Ik denk dat we onze zwaarden moeten neerleggen, stoppen zo competitief te zijn in relaties. Maar het is echt heel moeilijk om dat te doen."

Je kan de eerste drie seizoenen van You streamen op Netflix. Het vierde seizoen werd erg snel besteld door de streamingdienst.
Bron: ComicBook

Lees meer over: You, Netflix, seizoen 4, Penn Badgley

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws