search
Netflix voegde deze 12 series nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze 12 series nieuw toe afgelopen week

Het was een behoorlijk prima week op Netflix met 12 nieuwe toevoegingen aan het aanbod. Check ze hier!

Elke vrijdag zetten we alle releases op Netflix van de week op een rij. Deze week waren het maar liefst twaalf nieuwe toevoegingen.

DC's Legends of Tomorrow (S07E03): Nadat de nieuwe Gideon is gecrasht, reizen Spooner en Astra in haar brein om haar beschadigde herinneringen terug te halen en dit met hulp van een paar originele Legends.

Hometown Cha-Cha-Cha (6 afleveringen): Een stadse vrouw opent een tandartspraktijk in een afgelegen dorpje aan zee, de thuisbasis van een charmant manusje-van-alles, dat in alle opzichten haar tegenpool is.

Blue Period (3 afleveringen): De populaire middelbarescholier Yatora Yaguchi verveelt zich. Als ze op een inspirerend schilderij stuit, duikt ze in de prachtige, maar meedogenloze wereld van de kunst.

Japan Sinks: People of Hope (3 afleveringen): In 2023 dreigt in de Kanto-regio de zeespiegel op catastrofale wijze te stijgen en zitten de bureaucraten en journalisten klem tussen corruptie, paniek en de waarheid.

The Motive (1 seizoen): In 1986 schiet een 14-jarige jongen in Jeruzalem zijn familieleden dood in bed. Er blijven vragen rondzingen. In deze docuserie komen insiders aan het woord.

Takki (3 seizoenen): In Djedda, Saoedi-Arabië worstelen een jonge filmmaker en zijn vriendengroep met verwachtingen van families, rolpatronen, romantiek en rivaliteit.

Sex: Unzipped: De leuke cast van 'sex positives' leert je het ABC van SEX. Sprekers zijn Dominique Jackson, Ian Karmel, Joel Kim Booster, Katherine Ryan, London Hughes, Mae Martin, Michelle Buteau, Nikki Glaser, Romesh Ranganathan, Sam Jay, Trixie Mattel.

Sintonia (seizoen 2): Drie tieners uit dezelfde favela van São Paulo jagen hun dromen na en blijven vrienden, in een wereld vol muziek, drugs en religie.

Luis Miguel - The Series (seizoen 3): Deze serie vertelt het levensverhaal van de populaire zanger Luis Miguel uit Mexico, die al meer dan vier decennia zijn Latijns-Amerikaanse publiek weet te bekoren.

Colin in Black & White: Deze dramaserie van Colin Kaepernick en Ava DuVernay laat Kaepernicks tijd op de middelbare school zien en de ervaringen die van hem een activist maakten.

The Time it Takes: Lina verhuist, zoekt een nieuwe baan en probeert nieuwe dingen uit ... in een poging haar eerste liefde te vergeten. Met Nadia de Santiago en ílvaro Cervantes.

Mythomanic (seizoen 2): Een ondergewaardeerde werkende moeder met een burn-out denkt dat haar partner vreemdgaat. Om hem terug te winnen, doet ze alsof ze een medische diagnose heeft gekregen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen