search
Clark Gregg over lancering Inhumans in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Clark Gregg over lancering Inhumans in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

En waar gaat de tweede helft van het tweede seizoen over?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

In een interview met CBR ging acteur Clark Gregg in op de introductie van de Inhumans in Marvel's filmuniversum. Die ging via een aflevering van Agents of S.H.I.E.L.D. en onthulde Chloe Bennets Skye als de eerste officiële Inhuman. In het interview vertelde Gregg over de betekenis hiervan voor de toekomstige afleveringen.


"Inhumans vertegenwoordigen een ander hoofdstuk," begon hij. "In de comics zijn de Inhumans een ras van getransformeerde mensen. Het zijn min of meer mutanten. Dat deel van de comics vond ik altijd geweldig. Het zijn mensen die anders geëvolueerd zijn en dat zorgt voor veel angst. Sommige mensen willen hen uitroeien, anderen opsluiten en anderen willen hen registreren. En sommige van hen worden superhelden. Anderen monsters. Dat vind ik interessant. Gaan we de mensen die anders zijn accepteren, of proberen we ze uit te roeien?

"Het eerste waar we mee om zullen gaan is dat Coulson iedereen hier naartoe gebracht heeft met zijn schrijfsels. Hij vond een duizenden jaren oude buitenaardse stad en dat bleek een fabriek e zijn waar zijn meest geliefde protegé in iets anders veranderde en een van zijn teamleden vermoorde. Dat gaat niet makkelijk zijn voor dit nieuwe team."

De serie keert terug in maart. De eerste film over de Inhumans gaat in november 2018 in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen