search
Disney+ voegt veel series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegt veel series nieuw toe

Het was een behoorlijk drukke week op Disney+ met al deze nieuwe series.

Elke zaterdag zetten we de nieuwe toevoegingen aan streamingdienst Disney+ voor je op een rij. Vandaag is niet anders, dus laten we er meteen in duiken.

What we do in the Shadows: Het verhaal volgt de drie onsterfelijke vampiers Viago (Taika Waititi), Deacon (Jonathan Brugh) en Vladislav (Jemaine Clement) die zich proberen aan te passen aan de moderne maatschappij. Door het overwinnen van alledaagse obstakels, waaronder het betalen van de huur en het binnen zien te komen in nachtclubs, proberen ze een gewoon leven te leiden.

Amigo's: Vijf gedetineerden komen ongeveer gelijktijdig vrij uit de gevangenis. Rik, die de leiding neemt over het team, heeft leren koken in de gevangenis en wil een eigen restaurant beginnen. Ze sluiten één deal: Ze blijven op het rechte pad. Halil houdt zich hier niet aan. Hij steelt het benodigde geld dat hij nodig heeft om vennoot te worden. Het pand wordt hen aangeboden door de louche zakenman Alain. Alain lijkt wel de goedheid zelve door dit pand aan de groep te geven. Bij restauratiewerken ontdekt Berten echter een lijk in de tuin.

Crimi Clowns: Wesley Tersago studeert aan de Amsterdamse Filmacademie, maar wordt daar na zijn vierde jaar aan de deur gezet. Hij komt terecht in de gangsterbende van zijn vader Ronny wanneer ze samen een elektrozaak overvallen. Met een van de gestolen fototoestellen besluit Wesley de praktijken van het genootschap op band te zetten. Wat volgt zijn gewelddadige, maar ook humoristische en zelfs emotionele scènes.

Liar: Laura Nielson is een slimme lerares. Ze is pas net vrijgezel en weet niet zeker of ze weer wil gaan daten. Andrew is een chirurg met een zoon. Deze zoon zit bij Laura in de klas. Wanneer Laura en Andrew elkaar ontmoeten, voelen ze zich direct tot elkaar aangetrokken. Beiden hebben niet in de gaten dat hun aantrekkingskracht verstrekkende gevolgen gaat hebben op elkaars familie.

Spitsbroers (seizoen 1 en 2): In Spitsbroers nemen de Moerman-broers de kijker tien weken lang op sleeptouw in de arena van het Belgische voetbal. Het spelletje is hun grote passie en ze dromen luidop van een carrière als profvoetballer. Een van de twee breekt door, de andere blijft met lege handen achter. Allebei moeten ze keuzes maken, omgaan met succes en falen, prijzen betalen. En allebei moeten ze volwassen worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen