'Supergirl' toch niet helemaal klaar?

Melissa Benoist gelooft dat ze nog terug gaat keren als Supergirl.

Jim Pedd, 30 oktober 2021 13:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Melissa Benoist is bijna klaar met haar werk als de Girl of Steel. Het zesde seizoen van Supergirl vormt haar laatste. In een interview ging ze in op haar aankomende afscheid als de iconische held en de mogelijkheid om op een dag terug te keren.
Op 9 november wordt Supergirl na zes seizoenen afgerond. Met nog maar een paar afleveringen te gaan, opent Benoist tijdens een interview over haar aankomende vertrek. Het blijkt dat het vertrek nog niet helemaal binnen is gekomen.

Supergirl-vertrek
"Ik denk niet dat het echt binnen is gekomen," gaf Benoist toe. "Ik voelde wel iets van afsluiting toen we het afrondden op de set. Dat was heel bitterzoet. Ik voelde alle emoties die je maar kon voelen in de laatste twee weken van de opnames van die serie."

Maar: "zodra de laatste aflevering te zien is, en ik weet dat ik niet meer terug hoef te keren naar Vancouver voor de opnames, dan komt het waarschijnlijk pas echt binnen."

We moeten daar nog even op wachten. De actrice heeft in elk geval geen idee of dit goed voor haar is, maar denkt van wel. "Ik weet niet of ik klaar was om afscheid te nemen, en dat vind ik gezond. Je wil altijd verdrietig zijn en iets missen. Ik ben blij dat niet dat gevoel van 'Oh ja, ik ben zo klaar om te stoppen' had. En het gevoel om het weg te gooien en er niet meer over te denken. Ik ga die rol zeker missen, maar was op persoonlijk vlak wel klaar voor een pauze."

Supergirl kijk je op Netflix.
Bron: EW

Lees meer over: Supergirl, Melissa Benoist, Arrowverse, The CW

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws