search
'Bridgerton' heeft goed nieuws over seizoen 2
Series / Nieuws

'Bridgerton' heeft goed nieuws over seizoen 2

De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton van Netflix zijn afgerond.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton zijn afgerond. Dat wordt bevestigd middels een nieuwe foto vanaf de set van de serie, gebaseerd op boeken van Julia Quinn.

De serie begon in december 2020 op Netflix en scoorde toen al enorm goed. Hij werd de meest bekeken streamingserie ooit, met 82 miljoen huishoudens die op de serie afstemden. Het eerste seizoen focustte op Daphne Bridgerton en Simon Bassett en het tweede seizoen kijkt naar een compleet nieuw liefdesverhaal.

Opnames Bridgerton seizoen 2
Het tweede seizoen is gebaseerd op het boek The Viscount Who Loved Me en volgt de liefde tussen Daphne's broer Anthony Bridgerton en Kate Sharma.

Uit een bericht op Twitter van actrice Nicole Coughlan, die de rol van Penelope Featherington speelt, blijkt dat de opnames van het tweede seizoen van de serie officieel afgerond zijn.

De aankondiging ging gepaard met een elegant uitziende taart. Dat is met onder meer de veer die bovenop ligt, een verwijzing naar Penelope's schandalige columns die ze schrijft onder de naam Lady Whistledown.



Bridgerton kan je op Netflix streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen