search
Nog een verrassing voor 'Stranger Things' seizoen 4
Series / Nieuws

Nog een verrassing voor 'Stranger Things' seizoen 4

De serie van Netflix voegt ook romantiek toe in zijn vierde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Noah Schnapp, die de rol van Will Byers speelt in de Netflix-serie Stranger Things, laat weten dat het vierde seizoen van de serie onverwacht en romantisch zal zijn.

De jonge acteur speelt de rol van Will Byers in de serie Stranger Things. Deze debuteerde in 2016 op Netflix en werd bedacht door Matt en Ross Duffer. Sinds de release van het derde seizoen in 2019, wachten fans al op een nieuwe reeks, die volgend jaar ergens te zien zal zijn.

Onverwacht nieuw seizoen
Schnapp sprak met People over zijn nieuwe vegan snacks, en gaf fans wat inzicht over wat de geliefde cast van de serie te wachten staat in de toekomst.

Hij vertelde enorm genoten te hebben tijdens de opnames van het nieuwe seizoen. En fans zijn volgens Schnapp niet voorbereid, wan tze krijgen iets "onverwachts, romantisch en opwindends". Ook suggereerde hij dat het nieuwe seizoen "het beste tot nu toe" wordt.

"Ik was met een geweldige groep mensen en ik bouwde een band met iedereen op. Het was echt geweldig. Ik denk dat dit het leukste seizoen tot nu toe. Het is iets waar ik enorm naar uitkijk," aldus Schnapp.

De eerste drie seizoenen van Stranger Things zijn op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen