search
'The Witcher'-fans boos over de trailer voor seizoen 2
Series / Nieuws

'The Witcher'-fans boos over de trailer voor seizoen 2

Netflix merkt weer dat het eigenlijk nooit goed is bij sommige The Witcher-fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds de release van de trailer voor het aankomende tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher , kijken fans enorm uit naar nieuwe afleveringen. Maar velen zijn niet helemaal blij met de muziek die gekozen werd.

Het lied in de trailer dat je hoort is Kanye West's Monster, van zijn goed ontvangen album My Beautiful Dark Twisted Fantasy uit 2020. De voornaamste kritiek is dat de futuristische klanken van de muziek niet passen bij de oeroude fantasywereld die we zouden moeten zien.

The Witcher-kritiek
De trailer ziet er erg goed uit, met heel wat epische beelden van grote veldslagen en van momenten waarop je hoofdpersoon Geralt ziet vechten tegen uiteenlopende monsters.

Maar niet iedereen is echt blij met deze muziek. En dat laten mensen weten op sociale media:



In het tweede seizoen van The Witcher is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de Battle of Sodden. Hij brengt Ciri vervolgens naar de veiligste plek die hij kent: zijn vroegere thuis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

Je kunt The Witcher streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen