search
'South Park' krijgt toch niet meer nieuwe films
Series / Nieuws

'South Park' krijgt toch niet meer nieuwe films

South Park leek even nieuwe films te krijgen, maar dat nieuws zit iets genuanceerder.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
South Park-bedenkers Trey Parker en Matt Stone vertelden dat hun nieuwe projecten voor Paramount+ geen feature films worden.

De serie South Park is sinds 1992 te zien. Parker en Stone ontmoetten elkaar toen op de University of Colorado. Afgelopen zomer tekenden ze een lucratieve deal van 900 miljoen dollar met ViacomCBS om 14 projecten te maken voor Paramount+. Onder die deal werd de serie ook vernieuwd tot het dertigste seizoen, waarmee de serie tot 2027 te zien is.

Geen South Park-films
Parker en Stone hebben tot nu toe drie films gemaakt: South Park: Bigger, Longer & uncut, Team America: World Police en BASEketball. In maart 2021 zagen we nog een special de South ParQ Vaccination Special, waarin Mr. Garrison zichzelf weer werd nadat hij zes jaar lang een versie van de president was.

In een recent interview bevestigden Parker en Stone dat fans geen feature films moeten verwachten. Wel komen er nieuwe projecten; geen grote films of iets dergelijks:

"Met Viacom realiseerden we ons dat we ze zo lang of ze kort als nodig kunnen maken," deelde Parker. "En zij gingen en noemden het films. Zij zeiden dat we hen 14 films maken in zeven jaar tijd. Het enige wat ik kan zeggen, is dat ik 52 jaar oud ben en ik drie films in mijn leven heb gemaakt. Reken het maar uit."

En Stone: "We proberen voor Paramount+ iets anders te maken, dus we kijken naar films van een uur voor televisie. Twee per jaar, twee grote. Maar ze zijn niet zo groot als een echte film."

Je kunt South Park op Netflix streamen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen