Nieuw op Netflix: Vijf seizoenen van de hitserie 'Downton Abbey'

Nu op Netflix: Vijf seizoenen van 'Downton Abbey'

Fans van de serie kunnen aan de slag met de eerste vijf seizoenen op Netflix...

Geoffrey Ketels, 31 oktober 2021 om 15:14

Geweldig nieuws voor fans van de serie Downton Abbey. De eerste vijf seizoenen van de reeks zijn namelijk vanaf morgen, maandag 1 november 2021 te bekijken op streamingdienst Netflix.
Opnieuw is het aanbod van 's werelds grootste streamingdienst een ronkende naam rijker. Deze keer gaat het om de serie Downton Abbey die niet alleen de kijkers, maar ook de critics meermaals heeft overtuigd. Dit blijkt ook uit de scores die de reeks krijgt op gespecialiseerde websites.

Voor de website IMDB geldt bijvoorbeeld dat Downton Abbey er een score heeft van een prima 8,7/10. Dit alleen al geeft aan dat je deze serie echt gezien moet hebben.

Aristocratische familie
In de serie Downton Abbey maken we kennis met de aristocratische familie Crawley. Hun verhaal speelt zich af in het indrukwekkende landhuis dat toebehoort aan de graaf en de gravin van Granthem. De naam van dat landhuis? Hoe kan het ook anders, Downton Abbey!

Netflix had eerder reeds aangekondigd dat het de reeks naar haar streamingdienst zou brengen en dat gebeurt nu ook. Vanaf maandag 1 november 2021 zijn vijf seizoenen van de reeks bij de streamingdienst te bekijken. Dat zorgt ervoor dat er nog eentje ontbreekt. Het is niet bekend of en wanneer ook deze zal worden toegevoegd.


Lees meer over: Downton Abbey, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Downton Abbey

Populair nieuws