search
Nieuw op Netflix: De romantische dramaserie 'El tiempo que te doy'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De romantische dramaserie 'El tiempo que te doy'

Zal ook deze nieuwe Spaanse serie terug de verwachtingen weten in te lossen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Spaanse series doen het doorgaans zeer goed op streamingdienst Netflix. Nu is het aanbod van de streamingdienst er met El tiempo que te doy weer eentje rijker. Zal ook deze serie de vooropgestelde verwachtingen weten in te lossen?

In de serie El tiempo que te doy volgen we het doen en laten van Lina. Zij stelt alles in het werk om haar eerste liefde Nico te vergeten en eindelijk de focus terug wat meer op zichzelf te leggen. Hiervoor neemt ze enkele drastische beslissingen. Niet alleen kiest Lina ervoor om te verhuizen, daarnaast zoekt ze ook een nieuwe baan. Toch blijft de breuk met haar ex Nico in haar hoofd spoken. Hoe meer tijd er verstrijkt, des te beter ze haar leven terug in eigen handen kan nemen.

Hoge verwachtingen
Nieuwe Spaanse series die naar Netflix komen hebben haast standaard vrij hoge verwachtingen. Dat geldt ook voor deze El tiempo que te doy. In het merendeel van de gevallen blijken deze verwachtingen ook verrassend goed in te lossen. Zo geldt voor deze reeks dat ze op IMDB een score krijgt van 7,1/10. Niet fantastisch, maar zeker ook niet slecht.

De cast van de reeks bestaat uit namen zoals bijvoorbeeld Nadia de Santiago en ílvaro Cervantes. Voor hoofdrolspeelster Nadia de Santiago geldt dat ze ook het regisseren van de reeks voor haar rekening heeft genomen. Dit deed ze echter samen met Pablo Santidrián en Inés Pintor.

Het eerste seizoen van El tiempo que te doy is nu te bekijken bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen