search
'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' onthult z'n hoofdpersonen
Series / Posters

'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' onthult z'n hoofdpersonen

De serie The Wheel of Time ziet er heel spectaculair uit en dat belooft wat eind deze maand.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn zeven personageposters vrijgegeven voor Amazon-serie The Wheel of Time. We zien daarop Moiraine, Lan, Nynaeve, Egwene, Rand, Mat en Perrin. Maar de portretten laten ook meer zien dan je misschien zou denken.

De beelden werden gedeeld op de officiële Twitter-accounts van Prime Video. Daarin schrijft men over een mijlpaal die bereikt is wat het aantal volgers betreft. "Een aantal ta'veren samen hebben The Pattern mogelijk in beweging gebracht. Maar onze fans helpen ons elke dag", schrijft men. Gevolgd door de zeven nieuwe posters.

The Wheel of Time-posters
De personages zijn allemaal gecentreerd. We zien daarnaast grote sets achter hen, elk met een andere kleur. En in elke poster zien we de vorm van de zon of een volle maan, direct boven het hoofd van de personages.

Elk omvat een hashtag, emoji en de naam van het personage, inclusief een paar kleine woorden ter omschrijving. Zo blijkt Egwene "de begaafde protégé" en is Nynaeve de "koppige wijsheid".

Een digitaal aspect is niet zichtbaar, maar blijkt te gaan om de kleuren die rond de personages te zien: die laten de One Power zien. Rand blijkt volledig omcirkeld te zijn hierdoor. Voor Perrin geldt dat we een huilende wolf zien en Nynaeve een zonnestraal.

Hieronder de toffe posters voor The Wheel of Time.





Aanbevolen artikelen