Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Eindelijk weer wat verschuivingen in de drie best bekeken series op Netflix.

Jim Pedd, 31 oktober 2021 om 21:38

Elke zondag kijken we welke series op Netflix allemaal goed bekeken worden. We zetten de drie best bekeken series op de streamingdienst in Nederland op een rij. En deze week is er eindelijk weer eens iets veranderd.
Het eerste seizoen van Squid Game staat nog altijd bovenaan de toplijst bij Netflix. De serie scoort al een maand enorm goed, en zo blijft het dus. You staat op de tweede plaats, met zijn derde seizoen waarin we zien hoe Joe er nu voor staat in de complexiteiten van het leven met een geliefde. Dynasty, de remake van de soap, scoort ook goed en staat nu op plek drie.

De top drie
We zetten de top drie voor je op een rij:

1. Squid Game (seizoen 1): Nog altijd kijken Nederlanders massaal naar de serie waarin we zien hoe 456 Koreanen in armoede proberen een immense geldprijs te winnen, tegen een hoge prijs.

2. You (seizoen 3): Deze serie blijft scoren. De charmante vader Joe heeft het moeilijk om niet toe te geven aan zijn dwaze verliefdheid.

3. Dynasty (seizoen 3): In het vierde seizoen van de serie vechten de Carringtons en Colby's om zeggenschap over hun fortuin, en kinderen.
Lees meer over: Netflix, Top 3, Squid Game, You, Dynasty

Populair nieuws