search
Marvel Studios duikt nog dieper in het multiversum
Series / Nieuws

Marvel Studios duikt nog dieper in het multiversum

De serie What If...? blijkt slechts het begin van een groter geheel.

Het nieuwste hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe heeft nog geen officiële naam. Maar fans refereren er nu alvast naar met de naam het 'Multiverse Saga'.

Net als de Infinity War, waarin niet elke film draaide om de jacht op de Infinity Stones, zal Phase Four ook niet volledig gedefinieerd worden door het idee van meerdere realiteiten. Dat zagen we al in de serie The Falcon and the Winter Soldier, maar ook met de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Meerdere universa
Hoe dan ook zet het Marvel Cinematic Universe breed in op het multiversum, zoveel is al duidelijk. En nu vertelt producent Brad Winderbaum dat er eindeloos veel mogelijkheden voor de franchise zijn om verhalen te vertellen, uitgaande van het multiversum.

"What If...? geeft ons de kans om verhalen te vertellen me teen heel nieuw idee van wat de fysieke realiteit van het universum is. Dat is iets dat we gaan verkennen in de toekomst," aldus Winderbaum.

Hij maakte eerder al de serie What If...?, die verhalen van verschillende invalshoeken verkent, waarbij kleine elementen veranderd zijn. Je kunt What If...? streamen op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen