search
Hoe werken de oren in 'Sweet Tooth' nou echt?
Series / Nieuws

Hoe werken de oren in 'Sweet Tooth' nou echt?

Het zijn geen CGI geanimeerde oren blijkt, maar echte oren!

De oren van Gus zijn een van de meest charmante elementen van Netflix-serie Sweet Tooth. Maar fans vragen zich af hoe die oren nou precies werken en of het CGI is.

De serie Sweet Tooth volgt Gus (Christian Convery), een hybride die hertenoren en zelfs een gewei heeft. In de wereld van Gus heeft een verschrikkelijk virus de meeste mensen uitgeroeid en zijn er hybrides overgebleven.

Schattige oren
In Sweet Tooth volgen we het verhaal van Gus, die met zijn bewegende oren er heel bijzonder uitziet. De oren bewegen soms ogenschijnlijk uit zichzelf. En volgens Christian Convery is dat zelfs echt zo.

Hij beantwoordde vragen van fans tijdens het DC FanDome-evenement en vertelde hoe de oren precies werken. Convery vertelde dat ze bewogen worden door een poppenspeler die ook op de filmset staat.

Convery draagt zelf een soort petje waar de oren aan vastgemaakt zitten. Die bewegen vervolgens doordat de poppenspeler ze bestuurt.

Er is dus geen sprake van CGI om dit allemaal mogelijk te maken. Sweet Tooth seizoen 1 kan je al op Netflix zien. Er wordt nu druk gewerkt aan een tweede reeks.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen