search
Marvel wilde 'What If...?' spin-off maken tot het meest tragische gebeurde
Series / Nieuws

Marvel wilde 'What If...?' spin-off maken tot het meest tragische gebeurde

Helaas overleed Chadwick Boseman, terwijl men nog een serie wilde maken met zijn T'Challa.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De tweede aflevering van Marvel-serie What If...? draaide om een alternatieve versie van King T'Challa, wiens stem ingesproken werd door Chadwick Boseman.

De versie van T'Challa die we in de serie te zien kregen is er eentje die Star-Lord werd en de ruimte in trok. Nu blijkt dat Marvel Studios van plan was om samen met Boseman een spin-off van What If...? te maken, die draaide om Star-Lord T'Challa.

Een spin-off maken
Bryan Andrews, regisseur van de finale van het eerste seizoen van de animatieserie, vertelde dat hij met Boseman werkte aan zijn nieuwe versie van T'Challa.

"Chadwick nam zijn spul voor Star Lord T'Challa vrij vroeg op. Maar in die latere afleveringen was hij sporadisch te zien en duurde het wel even voordat we hem te pakken kregen." Uiteindelijk lukte dat en was men echt heel tevreden met het personage.

"Ik weet niet of hij dit wist, maar de bedoeling was om Star Lord T'Challa een eigen serie binnen dat universum en crew te geven. We hadden daar allemaal heel erg zin in, en wisten zeker dat hij daar ook van gehouden zou hebben. Maar zoals je weet overleed hij toen en verkeert dat project nu in limbo. Dus wie weet? Misschien ooit."

Het complete eerste seizoen van What If...? staat op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen