'Dexter'-revival onthult z'n cast

'Dexter'-revival onthult z'n cast

Eindelijk zien we wie er allemaal de hoofdrollen hebben in Dexter: New Blood.

Jim Pedd, 22 oktober 2021 08:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een nieuwe foto van Dexter: New Blood laat een aantal van de castleden zien die nieuwe rollen krijgen, evenals de terugkerende acteurs. De serie heeft weer een hoofdrol voor Michael C. Hall als Dexter, de seriemoordenaar die we volgen.
Veel fans waren helemaal niet zo blij met de oorspronkelijke seriefinale die we in 2013 te zien kregen op Showtime. En dus krijgen we nu Dexter: New Blood, dat de draad tien jaar later oppikt en eindelijk voor een goede afronding van het verhaal moet zorgen.

Dexter: New Blood
Het beeld verzamelt een aantal van de belangrijkste castleden, zowel terugkerende acteurs als nieuwe gezichten. We zien natuurlijk Michael C. Hall voorop, samen met Jennifer Carpenter. Zij spelen weer de oude rollen die ze eerder ook speelden.

Nieuw zijn onder meer Clancy Brown, Johnny Sequoyah, Jack Alcott, Alano Miller en Julia Jones. Niet alleen laat de foto de nieuwkomers zien, impliciet legt men zo ook nadruk op het feit dat in de serie er afscheid genomen is van Miami, de heerlijk warme stad waar Dexter eerder woonde.Op de beelden van Dexter: New Blood ontbreekt natuurlijk John Lithgow's Arthur Mitchell, die een fanfavoriete moordenaar was. Je kunt Dexter streamen op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Dexter, Dexter new Blood, Michael C Hall

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws