'Doctor Who'-actrice kreeg dit advies van David Tennant

'Doctor Who'-actrice kreeg dit advies

Jodie Whittaker kreeg goed advies van voormalig Doctor Who-ster David Tennant.

Jim Pedd, 1 november 2021 om 18:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Jodie Whittaker begon afgelopen week met haar vertrek van de TARDIS. Okay, dat duurt nog tot volgend jaar ergens als de BBC haar honderdste verjaardag viert, maar het begin is gemaakt.
Volgend jaar neemt Russell T. Davies het roer over de franchise over, en zien we een nieuwe acteur in de huid van Doctor Who stappen. In een interview met Radio Times in het kader van haar komende vertrek, vertelde Whittaker over het advies dat ze van voorganger David Tennant kreeg.

Doctor Who-advies
Whittaker vertelde het volgende over het advies dat ze kreeg.

"Wat mij nog echt bij staat is hoe David Tennant, vlak voordat ik begon met de opnames, zei: 'dit gaat zo snel voorbij zijn. Het zal voelen als een wervelwind'. En zo is het ook echt. Ik denk dat het ene waar ik eeuwig dankbaar voor ben, en dat ik ook voor Mandip [Gill] kan spreken, is dat we ons altijd bewust zijn geweest van hoe goed dit is. Hoewel je in chaos zit, en het echt een wervelwind is, is het geweldig. Elke filmset is trouwens chaos! En hiervan kan je genieten. Het ging allemaal zo snel, was zo rijk en zo vol buitengewone ervaringen."

De eerste tien seizoenen van Doctor Who kun je streamen op Prime Video.
Bron: Radiotimes

Lees meer over: Jodie Whittaker, Doctor Who, David Tennant, BBC

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws