Deze 'Doctor Who'-castleden willen terugkeren in seizoen 14

Deze 'Doctor Who'-castleden willen terugkeren

Ondanks het vertrek van Jodie Whittaker, willen sommigen graag terugkeren.

Jim Pedd, 29 oktober 2021 om 09:40

John Bishop en Mandip Gill staan ervoor open om onderdeel te blijven van Doctor Who, ook na het vertrek van actrice Jodie Whittaker bij de serie van de BBC.
Whittaker was in 2018 de eerste vrouw in de geschiedenis van de serie om de rol van de Doctor op zich te nemen. Maar na drie seizoenen besloot ze op te stappen, wat betekent dat ze nog zes afleveringen te gaan heeft dit jaar (beginnende met Halloween), en daarna drie speciale afleveringen die tot eind volgend jaar te zien zijn.

Doctor Who-rollen
Hoewel Whittaker stopt na drie seizoenen, willen Bishop en Gill eventueel wel blijven als de personages Dan en Yaz.

Bishop: "Ik denk dat ik officieel moet zeggen dat ik het niet weet, maar oprecht: ik heb geen idee. Als iemand belt en zegt dat Dan Lewis een plekje krijgt bij de nieuwe Doctor, dan denk ik: dat is een gesprek dat we moeten voeren."

Gill: "Zeg nooit nooit. Iedereen is enthousiast over Russell [T. Davies]. Ik vind het zo opwindend en een opluchting om te weten dat het in veilige handen terecht komt. Toen ik begon was ik mij er niet bewust van hoe significant het is om de serie over te nemen van andere mensen, maar nu overkomt het me."

Doctor Who is te streamen op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Doctor Who, BBC

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws