search
Grote verrassingen in 'The Book of Boba Fett'-serie van Star Wars en Disney+
Series / Nieuws

Grote verrassingen in 'The Book of Boba Fett'-serie van Star Wars en Disney+

Gisteren verscheen de eerste trailer voor The Book of Boba Fett.

Na twee seizoenen van The Mandalorian krijgen we eind dit jaar niet het derde seizoen van de Star Wars-successerie te zien, maar het eenmalige spin-off seizoen The Book of Boba Fett. Gisteren verscheen de trailer en hieronder enkele grote verrassingen uit de beelden.

In de beelden zagen we niet alleen Boba Fett (Temuera Morrison) en Fennec Shand (Ming-Na Wen) maar ook de nodige andere gezichten. Zo duikt zelfs even de stem van Pedro Pascal even op, en niet als de Mandaloriaan / Din Djarin.

In een scène horen we Fett de zin "I am not a bounty hunter" uitspreken, waarna een onbekende Ithorian antwoordt met: "I've heard otherwise". Fans hadden snel door dat het de stem is van Pascal. Ook zou hij de tekst "I know that you sit on the throne of your former employer" zeggen.



De komst van Crimson Dawn
Miljoenen fans zagen de trailer en online verschenen vele reacties. Onderstaande reactie van 'hay' verwijst naar de komst van een schurk: Crimson Dawn.



Meerdere Trandoshans
In de beelden zie je ook meerdere "oud-medewerkers" van Jabba the Hutt, waaronder Trandoshans en Aqualish-gangsters. En we zien enkele Gamorrean, de varkensachtige bewakers.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen