search
Iconische serie 'Law & Order' keert terug met nieuwe hoofdrolspeler
Series / Nieuws

Iconische serie 'Law & Order' keert terug met nieuwe hoofdrolspeler

De oorspronkelijke reeks kwam ruim tien jaar geleden na 20 seizoenen ten einde.

Jeffrey Donovan, de acteur die we nog kennen van de serie Burn Notice, zal de hoofdrol spelen in een nieuwe reeks afleveringen van de klassieke NBC-serie Law & Order.

Donovan zal een NYPD-rechercheur spelen, maar een verdere omschrijving van zijn personage en de verhaallijn worden geheimgehouden. Waarschijnlijk zal er binnenkort meer worden onthuld.

De herleving van de succesvolle serie komt ruim 10 jaar na het einde van de oorspronkelijke serie. De indertijd laatste aflevering werd in 2010 uitgezonden.

Geen reboot
Dit betekent overigens niet dat we hier met een reboot/remake te maken hebben. De nieuwe reeks afleveringen met Donovan gelden namelijk officieel als het 21e seizoen van Law & Order.

Donovan kennen we trouwens ook als filmacteur. Zo had hij eerder dit jaar nog een belangrijke rol in Guy Ritchie's Wrath of Man en is hij binnenkort te zien in Ric Roman Waugh's National Champions.

Het is nog onbekend wanneer we de nieuwe Law & Order kunnen verwachten.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen