search
Krijgt na Boba Fett nu ook Darth Maul zijn eigen 'Star Wars'-serie?
Series / Nieuws

Krijgt na Boba Fett nu ook Darth Maul zijn eigen 'Star Wars'-serie?

Na Boba Fett komt Star Wars mogelijk ook met een serie over Darth Maul.

Deze week kregen we al de trailer van The Book of Boba Fett, waarmee we meteen zagen hoe Disney de serie rond een van de meest iconische Star Wars-schurken vorm wil geven. En vandaag horen we dat er misschien een nieuwe serie komt rond nog een schurk in de franchise.

Het gaat om Darth Maul, die we kennen uit de prequel-film The Phantom Menace, en een heleboel van de animatieseries. Die vulden grote delen van het verhaal van Darth Maul al in, maar nog niet helemaal.

Darth Maul-verhaal
Het einde van de film Solo: A Star Wars Story onthulde dat Darth Maul de duistere macht achter de Crimson Dawn was. Die criminele groep werd geleid door Dryden Voss, die gedood werd door Han Solo en z'n liefje Qi'ra.

Maar Qi'ra had Han bedrogen om zelf de baas over Crimson Dawn te worden. Waarna ze ineens moest antwoorden aan Darth Maul, die een misdaadheer was.

Hij zal mogelijk een eigen serie gaan krijgen. Die moet dan laten zien hoe Darth Maul uiteindelijk dat imperium in handen kreeg en hoe het allemaal verliep tot aan de film Solo.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen