'Game of Thrones'-actrice vertelt over de vele seksscènes in de serie

'Game of Thrones'-actrice over de vele seksscènes

Het blijkt soms nogal rommelig verlopen te zijn bij de serie Game of Thrones.

Jim Pedd, 3 november 2021 om 14:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Game of Thrones-actrice Gemma Whelan vertelde tijdens een interview met The Guardian over de vele seksscènes in de HBO-serie. Ze onthulde dat die behoorlijk rommelig kunnen verlopen achter de schermen.
De serie Game of Thrones was gedurende acht seizoenen een van de meest populaire series die er maar zijn. Zo populair dat HBO werkt aan meerdere spin-offs, waaronder House of the Dragon. De franchise staat met name bekend om z'n gigantische actie, schokkende sterfgevallen en heel veel seks.

Rommelige seksscènes
Een aantal van de seksscènes in Game of Thrones bleken mettertijd behoorlijk controversieel. Het kon dan gaan om aanranding of incest.

Veel van de serie Game of Thrones werd opgenomen voordat HBO intimiteitscoördinatoren inhuurde en dat die er nog niet waren, leidde tot chaotische opnames voor de castleden. Dat vertelde ook actrice Whelan:

"Ze zeiden gewoon: 'Als we actie roepen, ga er dan voor!' en dan zou het echt rommelig zijn. Maar tussen de acteurs was er altijd het instinct om even te checken bij elkaar. Er was een scène in een bordeel met een vrouw en zij werd dusdanig blootgesteld, dat we het er samen over hadden waar de camera zou moeten zijn en waar ze gelukkig mee was. Een regisseur zei vaak gewoon: 'Een beetje in de borsten bijten, een klap op d'r billen en gaan!' Maar ik besprak het altijd met de andere acteur."
Bron: The Guardian

Lees meer over: Game of Thrones, Gemma Whelan, HBO

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws