search
'The Last of Us'-serie wijkt toch af van de videogames
Series / Nieuws

'The Last of Us'-serie wijkt toch af van de videogames

De serie The Last of Us komt met een heel nieuw personage dat je niet uit de games kent.

HBO-serie The Last of Us heeft een nieuw, origineel personage gevonden. Details hierover zijn schaars, maar de aanwezigheid van het personage laat zien dat de serie (die gebaseerd wordt op een populaire game uit 2013) de iconische wereld uitbreidt en verdiept.

Het verhaal rond protagonisten Joel en Ellie kan daarmee een heel nieuwe laag krijgen. Het gaat om het personage genaamd Kim Tembo, die gespeeld wordt door Natasha Mumba. Details over Tembo hebben we niet, maar The Last of Us-castleden volgen de actrice nu ook op Instagram, wat erop duidt dat ze in enige vorm betrokken is bij de serie.

The Last of Us-serie
We wisten al dat The Last of Us wat veranderingen aanbrengt in het verhaal dat je uit de game kent. Als geheel zal de serie focussen op de gebeurtenissen uit de eerste game.

The Last of Us krijgt tien afleveringen, elk van ongeveer een uur. Veel personages die je gaat zien, zitten verder ook in de game. Maar de schrijvers willen ook wat nieuws toevoegen en werken daarvoor samen met gamemaker Naughty Dog.

HBO heeft nog niet bekend gemaakt wanneer The Last of Us te zien moet zijn, maar zeker is dat de opnames heel even duren. The Last of Us zal vermoedelijk in 2022 te zien zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen