Gigantische 'Game of Thrones'-fout was niet de schuld van Kit Harington

Game of Thrones-fout niet schuld van dit castlid

Kit Harington zegt dat de koffiemok in Game of Thrones niet van hem was.

Jim Pedd, 29 oktober 2021 om 07:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Kit Harington zegt dat de beruchte fout met de koffiemok in het achtste seizoen van Game Of Thrones niet zijn schuld is. De acteur speelde Jon Snow in de serie.
Het achtste seizoen kreeg in totaal zes afleveringen, allemaal wat langer dan bij eerdere seizoenen het geval was. Maar de afleveringen kwamen nogal overhaast over qua plot en staken niet zo heel goed in elkaar.

Een Starbuck-kop
Een van de meest beruchte zaken uit het achtste seizoen van Game Of Thrones was een Starbuck-kop die in beeld te zien was in aflevering 4, The Last of the Starks.

De beelden gingen viral en in latere versies van de aflevering werd de boel eruit gehaald. Tijdens een interview met Uproxx stelt Harington dat hij de schuld kreeg van Sophie Turner dat hij de kop had laten staan. Hij zou daar lui genoeg voor zijn. Maar Harington weigert de schuld te accepteren:

"Ik kreeg op een gegeven moment de schuld voor de koffiekop in het shot. Maar ik was het niet. Sophie Turner gaf mij daar de schuld van, maar ik zweer dat ik het niet was!" begon Harington.

"Los daarvan, zat het volgens mij best goed wat spoilers betreft. Ik weet zeker dat ik niets verpest heb!"
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Kit Harington, Game of Thrones, HBO

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws