search
Vette afsluitende trailer 'La Casa de Papel' van Netflix
Series / Trailer

Vette afsluitende trailer 'La Casa de Papel' van Netflix

De serie La Casa de Papel van Netflix ziet er helemaal niet slecht uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Over een maand komt 's werelds bekendste overval tot een einde. Nog slechts 29 dagen tot de wereld er eindelijk achterkomt wat het lot is van El Profesor en zijn bende. Netflix geeft vandaag de officiële trailer vrij van La Casa de Papel deel 5, volume 2.

Dat tweede deel rond het verhaal van La Casa de Papel definitief af en doet dat in totaal in vijf afleveringen. Die zijn vanaf 3 december te zien op de streamingdienst.

La Casa de Papel-trailer
Tokio (Úrsula Corberó) is dood en de vijand van de bende, gewond maar gevaarlijker dan ooit, bevindt zich nog steeds in de Bank van Spanje. In het zwartste uur staat de bende voor hun grootste uitdaging: het goud weg zien te smokkelen zonder dat iemand het in de gaten heeft. Maar tot overmaat van ramp maakt El Profesor de grootste misstap van zijn leven.

De cast bestaat onder andere uit ílvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna en Najwa Nimri.

De serie La Casa de Papel is te zien op Netflix en krijgt dus op 3 december z'n laatste vijf afleveringen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen