'What If...?' van Marvel Studios en Disney+ wordt keihard aangepakt in Honest Trailer

Een nieuwe Honest Trailer voor de serie What If...? is echt heel erg hard.

Jim Pedd, 04-11-2021 11:59

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De nieuwe Honest Trailer neemt Marvel-serie What If...? behoorlijk op de hak. Vooral het feit dat personages en momenten waar we al bekend mee zijn centraal staan, kan rekenen op enige toorn van de Screen Junkies.
De serie What If...? speelt zich af in het multiversum. We zien hoe elk universum gelijksoortig is, en volgen verhalen van onder meer Peggy Carter die het super soldier-serum krijgt in plaats van Steve Rogers en T'Challa die Star-Lord wordt in plaats van Peter Quill.

Heel wat commentaar
What If...? wist heel wat bekenden te casten, waaronder Samuel L. Jackson, Benedict Cumberbatch, Jeremy Renner, Chris Hemsworth en het laatste moment van Chadwick Boseman als T'Challa. En er is een nieuwe rol voor Jeffrey Wright als The Watcher.

Hoe dan ook, wordt What If...? nu op de hak genomen door de Screen Junkies, in hun Honest Trailer. In de beelden zien we hoe er grappen gemaakt worden over de 'suffige' comics waar de serie op gebaseerd is. Zo noemt men de strijd van Iron Man met King Arthur en dat Wolverine ooit een vampier werd.

De trailer duikt in de verschillende verhalen, en noemt Captain Carter bijvoorbeeld een Engels icoon dat geen sociopaat is, terwijl men haar naast James Bond en Austin Powers legt. Elk verhaal krijgt een klap, wat heerlijk past bij wat we van de Screen Junkies gewend zijn.

What If...? stream je op Disney+. Hieronder de Honest Trailer:

Lees meer over: What If, Marvel Studios, Disney Plus, honest trailer, screen junkies

Populair nieuws