search
Naar deze 5 series kijken we het meeste uit in november!
Series / Featured

Naar deze 5 series kijken we het meeste uit in november!

Dit zijn de vijf tofste nieuwe series die je in november kunt streamen!

Elke maand worden we overspoeld met tientallen nieuwe series. Vandaag kijken we vooruit naar de rest van november en bekijken we welke series heel erg de moeite waard lijken te zijn. Naar deze vijf series kijken we uit in november!

Narcos: Mexico seizoen 3 (5 november op Netflix): Dit is het derde en laatste seizoen van Narcos: Mexico. Dit seizoen zien we Amado Carrillo Fuentes in de hoofdrol. In het seizoen volgen we verder de opkomst van een nieuwe koning op de hoop coke waar het allemaal om te doen is. Naar verluidt zien we de opkomst van niemand minder dan El Chapo!



Cowboy Bebop (19 november op Netflix): Er rust veel op de schouders van hoofdrolspeler John Cho. Hij speelt Spike Spiegel, een premiejager die in het zonnestelsel op zoek is naar de nieuwste prooien om op te jagen en dik geld mee te verdienen. En zo hoopt hij samen met zijn twee collega-premiejagers zijn eigen verleden te ontlopen. Maar dat haalt 'm in. De serie ligt nu al moeilijk bij de fans, want Cowboy Bebop is de anime waarmee het genre gevestigd werd buiten Azië.



The Wheel of Time (19 november op Prime Video): Amazon probeert een graantje mee te pikken met het succes van de vele fantasyseries die we de afgelopen tijd hebben kunnen zien. En komt in het kader daarvan met The Wheel of Time, dat zich in een bijzonder complexe wereld afspeelt. We zien hoe er gezocht wordt naar de Dragon Reborn, die de wereld kan redden of vernietigen.



Undercover seizoen 3 (21 november op Netflix): Ferry Bouman is terug, ditmaal met een grotere rol dan in het tweede seizoen het geval was. Gek is dat niet, want Ferry gaat samenwerken met Bob. De twee hebben geen goede band, maar hebben elkaar wel nodig en zetten daarom onderlinge rancunes opzij om hun levens op orde te krijgen.



Hawkeye (24 november op Disney+): Clint Barton leidt een opvolger op in deze kerstserie van Disney+ en Marvel Studios. Die opvolger kennen we natuurlijk al: zij heet Kate Bishop en is in de serie al aan de slag als burgerwacht Ronin. Daarmee neemt ze de naam aan van de compleet doorgeslagen Barton, die nu besluit haar maar een handje te helpen en op het rechte pad te houden. En ondertussen moet 'ie op tijd thuis zijn voor de kerst!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen