search
Een nieuw seizoen van 'Snowpiercer' is eindelijk aangekondigd!
Series / Nieuws

Een nieuw seizoen van 'Snowpiercer' is eindelijk aangekondigd!

De serie Snowpiercer komt binnenkort terug met het derde seizoen.

Op 25 januari verscheen op Netflix de eerste aflevering van het tweede seizoen van de serie Snowpiercer, met onder meer Daveed Diggs als Andre Layton, Jennifer Connelly als Melanie Cavill en Sean Bean als Mr. Wilford. Binnenkort verschijnt seizoen 3.

En voor de fans was er even geleden al goed nieuws, aangezien de originele zender TNT ook al het vierde seizoen heeft besteld. Nu is bekend dat seizoen drie start op maandag 24 januari 2022. Noteer deze datum dus alvast in je agenda.

Seizoen 3 voor Snowpiercer
Het derde seizoen gaat gelijk verder waar het tweede eindigde. Het nieuwe seizoen start met de situatie dat Layton het bevel voert over een "piratentrein" en op zoek is naar Melanie en een potentiële nieuwe plaats om te wonen.

Snowpiercer wordt gezien als een enorm succes. De serie werd in 2020 de beste bekeken nieuwe serie op kabel-tv in de States. Het eerste seizoen verscheen op 17 mei 2020 en beide reeds verschenen seizoenen hebben elk tien afleveringen.

In het tweede seizoen waren er ook rollen voor onder meer Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Summer, Iddo Goldberg, Katie McGuinness,"¯Lena Hall,"¯Annalise Basso,"¯Sam Otto,"¯Roberto Urbina,"¯Sheila Vand en Steven Ogg.




Aanbevolen artikelen