Finale 'Snowpiercer' seizoen 2 uitgelegd

De serie eindigde weer met een flinke cliffhanger, wat veel tofs betekent.

Jim Pedd, 02-04-2021 13:39

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het tweede seizoen van Snowpiercer is voorbij. In dit artikel zetten we de belangrijkste twists en gebeurtenissen voor je op een rij.
Let op: Dit artikel bevat SPOILERS voor het tweede seizoen.

De trein stelen: Andre Layton leidde een klein groepje rebellen om de Eternal Engine van Mr. Wilford te stelen. Zo hoopten ze Melanie Cavill te redden.

Is Melanie dood?: Opmerkelijk genoeg lijkt Melanie niet meer te leven. Ze liet de dataschijven achter met daarop haar onderzoeksresultaten. Ze leefde van de ratten, tot die op waren en toen besloot ze de overgebleven energie in het onderzoeksstation te gebruiken om de data intact te houden. Ze liep 'de sneeuw in' om te sterven als martelaar.

De trein heroveren: Aan het einde van het seizoen besloten Andre en zijn groep daarop om terug te keren naar Snowpiercer, om de meer dan 1.000 wagons tellende trein terug te veroveren.

Leeft Melanie nog?: Die kans lijkt eigenlijk wel groot. Snowpiercer heeft al eerder een dood personage terug te brengen, dus waarom zou dat nu niet kunnen? Daar komt bij dat actrice Jennifer Connelly terugkeert voor het derde seizoen.

Leefbare planeet: Melanie heeft weten te bewezen dat er gebieden op Aarde zijn waar ooit weer geleefd zou kunnen worden. De data laat zien dat delen van Noord-Afrika en Centraal-Amerika opwarmen.

Einde van de Freeze: Daarmee lijkt het erop dat de serie langzaam een einde maakt aan de Freeze, waarmee de plannen van Mr. Wilford om over de wereld te heersen misschien wel snel tot een einde komen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Snowpiercer, TNT, Daveed Diggs, Sean Bean

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix