search

Ons nieuws van vrijdag 5 november 2021

Charlie Cox over het verhaal van 'Daredevil' seizoen 4
Series / Nieuws

Charlie Cox over het verhaal van 'Daredevil' seizoen 4

Het lijkt er alleen niet bepaald op dat we ooit nog nieuwe afleveringen van de serie krijgen...

Ondanks een toegewijde schare fans, een campagne op sociale media en een groep acteurs die dolgraag wil terugkeren, komen er waarschijnlijk nooit meer nieuwe afleveringen van Daredevil.

Disney en Netflix gingen een tijd terug uit elkaar, waardoor de series uit hun gezamenlijke keuken werden geschrapt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Charlie Cox niet meer kan komen opdraven als Daredevil in het MCU (wat ook lijkt te gaan gebeuren in Spider-Man: No Way Home), maar een terugkeer naar de serie, die bestond uit drie seizoenen, lijkt er niet in te zitten.

The Man Without Fear
Hoofdrolspeler Cox heeft al vaker laten blijken dat hij dolgraag opnieuw Daredevil wil spelen, maar ook hij denkt dat het dan in een nieuw jasje moet zijn.

Gedurende een Q&A tijdens de MCM London Comic Con liet Cox weten hoe een vierde seizoen er mogelijk uit had gezien als deze er wel was gekomen:

"Er is zoveel tijd voorbij gegaan. We hadden nog een hoop met Bullseye kunnen doen. En er was een verhaal over Karen en Matt dat we niet hebben kunnen afronden."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zeer goed nieuws voor 'Manifest' seizoen 4 op Netflix
Series / Nieuws

Zeer goed nieuws voor 'Manifest' seizoen 4 op Netflix

De serie wordt verplaatst van NBC naar Netflix om een definitief einde eraan te breien.

Na op ruwe wijze te zijn geschrapt door NBC na het derde seizoen, is Manifest nu een serie die op Netflix wordt ondergebracht. Deze 20 afleveringen zijn echter ook direct de laatste van de serie.

Netflix heeft nu aangekondigd dat de opnames van het vierde seizoen eind deze maand van start moeten gaan. Het is helaas nog onbekend wanneer het vierde seizoen te streamen zal zijn.

[b]
Volgens Murphy's Multiverse zouden de opnames van Manifest seizoen 4 moeten beginnen op 18 november, wat dus erg goed nieuws is voor fans die met spanning naar de slotafleveringen uitkijken.

Het duurt natuurlijk even om 20 uur aan tv op te nemen, maar wij verwachten dat het eindresultaat ergens in 2022 te streamen zal zijn. Het kan ook zomaar zijn dat het seizoen, net als bij bijvoorbeeld Lucifer, in twee helften wordt opgedeeld.

Manifest-bedenker Jeff Rake wilde eigenlijk altijd zes seizoenen maken van de serie, maar denkt dat de 20 afleveringen genoeg moeten zijn om het einde dat hij altijd al in gedachten had op goede wijze te kunnen realiseren.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' wordt compleet gestoord
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' wordt compleet gestoord

De serie House of the Dragon heeft een helemaal doorgedraaide hoofdpersoon.

Matt Smith noemt zijn personage in Game of Thrones-prequel House of the Dragon "duister en gestoord". Hij speelt de rol van Prince Daemon Targaryen in de HBO-serie, die volgend jaar te zien moet zijn.

House of the Dragon is gebaseerd op het boek Fire and Blood van schrijver George R.R. Martin, dat in de val van House Targaryen duikt.

House of the Dragon
Tijdens de Happy Sad Confused-podcast van Josh Horowitz prak de acteur over de rol die hij speelt. Hij is interessant en gestoord volgens Smith, en zijn draak Caraxes is volgens hem ook behoorlijk gruwelijk, als een boze hond.

"Het is een goede rol, een interessante en duistere en gestoorde rol om te spelen. Ik dacht eerst: 'oh joh, het wordt leuk om een blonde pruik te dragen, op wat draken te vliegen en me met wat zwaardgevechten te bemoeien'," begon de acteur.

"Mijn draak is groot, rood en boos. Hij is een heel boze draak. Mijne is de meest boze van allemaal, je kan geen bozere vinden, hij is echt een gruwelijke boze eikel. Hij is als een hond die je met wat persoonlijkheid wil hebben."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Better Call Saul' seizoen 6 gaat je omver blazen
Series / Nieuws

'Better Call Saul' seizoen 6 gaat je omver blazen

Het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul wordt schokkend, vertelt een van de castleden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Rhea Seehorn zegt dat het zesde seizoen van Better Call Saul mensen omver zal blazen. Na het vijfde seizoen werd de band tussen Kim Wexler (het personage van Seehorn) en haar echtgenoot Jimmy McGill (Bob Odenkirk) al erg complex.


Wexler was lange tijd de grote liefde van Jimmy, maar sinds een tijdje is Kim meer een bondgenoot van Jimmy en werkt het tweetal zelfs samen. Zo weet Kim nu manieren te vinden om wraak te nemen op haar arrogante baas Howard Hamlin, en lijkt ze helemaal door te slaan.

Gestoord seizoen
De geheimhouding rond Better Call Saul seizoen 6 blijft groot. We weten dus niet wat er precies gaat gebeuren in het nieuwe seizoen.

Maar Seehorn vertelt tijdens een nieuw interview wel dat ons heel wat opwindends te wachten staat. "Zoals ik zei: of ik in de scenario's zit of niet, ik mag ze wel lezen en kan je zeggen dat dit seizoen gestoord is. Het gaat je echt omver blazen en ik kan niet wachten tot 't uitkomt."

Better Call Saul belooft dus heel wat opwindends te brengen naar de kijkers. Het wordt het laatste seizoen van de serie en misschien wel de laatste reeks in de Breaking Bad-franchise.

We weten nog niet wanneer het seizoen te zien is. Better Call Saul seizoen 1 tot en met 5 stream je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Modern Family'-ster Sofia Vergara vindt gave nieuwe serie
Series / Nieuws

'Modern Family'-ster Sofia Vergara vindt gave nieuwe serie

Sofia Vergara gaat een opvallende Narcos-achtige serie maken voor Netflix.

Netflix heeft actrice Sofia Vergara gecast als 'echte' Black Widow of Cocaine Godmother Griselda Blanco. Dat in de aankomende miniserie Griselda.

De serie Griselda wordt geschreven en geproduceerd door Narcos-maker Eric Newman. Die valt onder de uitgebreide deal die hij heeft met Netflix. Desondanks wordt Griselda niet neergezet als een Narcos spin-off.

Griselda-serie
Vergara speelt dus de rol van Griselda Blanco, een beroemde drugsbaronnes. Zij kwam uit Colombia en werd de Cocaine Godmother genoemd, ofwel de Queen of Narco-Trafficking. Ze was bekend binnen het beruchte Medellin-kartel en maakte van onder meer Miami en New York centrale hubs van drugssmokkelaar.

Blanco wordt genoemd in meer dan 200 moorden en staat ook echt bekend als een meedogenloze vrouw, die ook als eerste vrouw miljardair werd dankzij criminele activiteit. En dat terwijl ze haar drugsimperium vanuit de gevangenis leidde tussen de jaren tachtig en tweeduizend.

Voor Vergara is het een droomproject. "Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met Eric [...] en Netflix om dit verhaal tot leven te brengen". Wanneer Griselda te zien is op Netflix weten we nog niet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 11 series kan je nu nieuw streamen op Netflix!
Series / Streaming-diensten

Deze 11 series kan je nu nieuw streamen op Netflix!

Netflix voegde elf series toe, waaronder het nieuwe seizoen van Narcos: Mexico.

Het was weer heerlijk druk op streamingdienst Netflix. De streamingdienst voegde elf nieuwe series toe, en die zetten we voor je op een rij. Beginnende uiteraard met de series die nieuwe afleveringen gekregen hebben.

Supergirl (S06E18): Nyxly en Lex beramen plannen voor de Totems, Kara geeft Alex advies over Esme, Brainy krijgt slecht nieuws en William voelt zich verraden door Andrea.

The Club: In het kosmopolitische Istanbul van de jaren vijftig werkt een moeder met een verleden in een nachtclub om haar opstandige dochter te helpen die ze niet kon opvoeden.

The Unlikely Murderer: In deze serie wordt verteld hoe een man die een getuige van de moord op de Zweedse premier Olof Palme beweert te zijn, mogelijk met moord is weggekomen.

Big Mouth (seizoen 5): In deze gedurfde comedy van ware vrienden Nick Kroll en Andrew Goldberg zetten de verrassingen en verschrikkingen van de puberteit het leven van tieners op zijn kop.

Glória: Spionnen, leugens en geheimen tieren welig in 1968 in Glória do Ribatejo, waar een bevoorrechte ingenieur van Radio Free Europe Portugal bespeelt tijdens de Koude Oorlog.

Narcos: Mexico (seizoen 3): Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.

Arcane: Tussen de twee steden Piltover en Zaun vechten twee zussen aan rivaliserende kanten van een oorlog tussen magische technologieën en clashende overtuigingen.

Below Deck: Mediterranean (3 seizoenen): Vaar mee met kapiteins Sandy en Mark en volg hoe ze omgaan met wilde scheepsbemanningen en veeleisende gasten op een jacht op de pittoreske Middellandse Zee.

Angry Birds (2 seizoenen): Red, Chuck en hun gevederde vrienden beleven allerlei avonturen tijdens het bewaken van de eieren, die lastige varkens telkens uit het nest trachten te stelen.

Ridley Jones (2 seizoenen): De dappere en nieuwsgierige Ridley en haar vriendjes beschermen de schatten van het museum en bewaren zijn magische geheim: alles komt 's nachts tot leven!

Catching Killers: In deze serie over waargebeurde misdaden onthullen de onderzoekers van beruchte seriemoordenaarszaken de afschuwelijke en vreselijke details van hun buitengewone werk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Star Wars'-serie is de belangrijkste tot nu toe
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie is de belangrijkste tot nu toe

Ahsoka is de belangrijkste Star Wars-serie die in de franchise verschijnt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Ahsoka-serie die we straks op Disney+ te zien krijgen, lijkt het belangrijkste Star Wars-project te worden. Deze borduurt voort op de avonturen van Ahsoka Tano die opgezet werden in The Mandalorian seizoen 2.

We weten dat acteur Hayden Christensen terugkeert in Ahsoka. Daarmee moet de serie elke verhaallijn in de Star Wars-franchise aan elkaar verbinden.

Verbindend weefsel
Ahsoka Tano was een Jedi die trainde onder Anakin Skywalker, en Order 66 overleefde. Ze speelde ook een rol in de burgeroorlog in het sterrenstelsel en krijgt nu dus een eigen live-action serie die zich vijf jaar na Return of the Jedi afspeelt.

Ooit trainde Ahsoka onder Anakin Skywalker, streed ze tegen Vader en nu lijkt ze de Force Ghost van Anakin Skywalker tegen te komen. Daardoor kan Ahsoka als serie dus de hele Star Wars-saga samenbrengen.

Opmerkelijk genoeg is bijvoorbeeld de opkomst van de First Order al opgezet met de serie The Mandalorian, en speelt de show zich dus echt af in een interessant kruispunt tussen al die tijdperken: het tijdperk van de prequelfilms, de reguliere trilogie en de sequeltrilogie.

Het gerucht gaat dat Ahsoka komende december begint met de opnames.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bridgerton' brengt fanfavoriete held nooit meer terug!?
Series / Nieuws

'Bridgerton' brengt fanfavoriete held nooit meer terug!?

Hoopte je op een cameo van Regé-Jean Page? Dan hebben we slecht nieuws voor je.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Uitvoerend producent van Netflix-serie Bridgerton, Shonda Rhimes, heeft gesuggereerd dat Regé-Jean Page nooit terugkeert naar de serie.

De serie Bridgerton van Netflix is gebaseerd op de boekenreeks van Julia Quinn. We volgen de aristocratische Bridgerton-familie en hun romantische escapades. De serie ging met kerst 2020 in première op Netflix en werd een van de grootste hits in de franchise.

Geen Simon meer
Bij release bleek acteur Page zo'n beetje de populairste van de cast. Hij speelde Simon, de Duke of Hastings, en was een van de breakout-sterren. Hij wilde echter niet terugkeren voor het tweede seizoen.

En nu horen we via Variety dat Page waarschijnlijk niet meer terugkeert als Simon Bassett. De showrunners willen acht seizoenen maken, en mogen er in elk geval vier maken van Netflix.

"Het idee dat we Regé zouden schrijven, zodat hij enkel op de achtergrond te zien zal zijn, klinkt ridicuul. Wat zou hij moeten doen? Hij zei zelf ooit: 'Ik heb getekend voor een leuk en mooi verhaal met een gesloten einde, het is goed zo'. En ik kan hem dat niet kwalijk nemen. Hij was heel slim om de perfectie als perfectie te verlaten."

Bridgerton stream je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Arrowverse-helden eindelijk weer samen op een poster voor 'The Flash'
Series / Posters

Arrowverse-helden eindelijk weer samen op een poster voor 'The Flash'

Het Arrowverse brengt al zijn helden weer bij elkaar voor de serie The Flash.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW heeft de poster voor de eerste aflevering van het achtste seizoen van The Flash vrijgegeven. Die verzamelt meerdere Arrowverse-helden.

Die helden komen samen voor een heel nieuwe crossover, waarbij The Flash en zijn maten het op moeten nemen tegen Despero. Zo krijgt hij hulp van Javicia Leslie als Batwoman, Brandon Routh als The Atom, Cress Williams als Black Lightning, Chyler Leigh als Sentinel, Kat McNamara als Mia Queen en Osric Chau als Ryan Choi.

The Flash-poster
In Armageddon, zoals de aflevering heet, zien we hoe het team het op moet nemen tegen Eobard Thawne en Damien Darhk. Bovendien krijgen ze te maken met de bedreiging die uitgaat van Despero, een machtige buitenaardse bedreiging.

De bedreiging arriveert onder mysterieuze omstandigheden op Aarde. Barry, Iris en de rest van Team Flash kunnen dus alle hulp gebruiken om de wereld te redden. De tijd tikt en het lot van de mensheid staat op het spel. Flash en zijn kompanen hebben dus oude vrienden nodig en die zien we op de poster:



Volgens The Flash-showrunner Eric Wallace worden het "enkele van de meest emotionele Flash-afleveringen ooit. Met wat werkelijk epische momenten en gigantische verrassingen".

The Flash is op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow'-ster Stephen Amell krijgt nog een seizoen in zijn nieuwe serie
Series / Nieuws

'Arrow'-ster Stephen Amell krijgt nog een seizoen in zijn nieuwe serie

De serie Heels krijgt een tweede seizoen; dat belooft dus wat!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stephen Amell, de hoofdrolspeler van Heels van Starz, een toffe worstelserie, laat nu officieel weten dat de serie een tweede seizoen krijgt. Amell schreef: "Ik wil mijn gordel terug" waarmee hij ernaar refereert hoe zijn personage Jack Spade het DWL Championship in een Ladder Match verloor in de laatste momenten van het eerste seizoen.

Heels is bedacht door Michael Waldron en draait om de bewoners van het fictieve kleine stadje Duffy in Georgia. Centraal staat de Duffy Wrestling League, waarin we broers Jack en Ace Spade volgen, die allebei worstelen om het leiderschap over het worstelbedrijf van hun vader.

Heels seizoen 2
Het tweede seizoen van Heels krijgt hiermee dus alvast enige richting. Duidelijk is dat er gekeken wordt naar de voortdurende strijd tussen Jack en zijn broer Ace.

Recent vertelde Waldron nog hoe moeilijk het was om een goede hoofdrolspeler te vinden.

"Het casten van de hoofdpersoon in welke serie dan ook is moeilijk, want het moet gaan om een geweldige, buitengewone acteur die een serie op z'n schouders kan dragen. Als je Jack Spade wil spelen, moet je ook nog eens het fysiek van een geweldige worstelaar hebben."

En die vond men dus in Amell:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Titans'-fan? Dan heeft de cast leuk nieuws voor je
Series / Nieuws

'Titans'-fan? Dan heeft de cast leuk nieuws voor je

Als je fan bent van de serie Titans, ga je nu heel blij worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Titans is klaar met seizoen 3. En het vierde seizoen werd dit jaar tijdens het DC FanDome officieel aangekondigd. In een nieuw interview met Brenton Thwaites, leek het impliciet aangekondigd te zijn dat er ook een vijfde seizoen komt.

WarnerMedia moet nog officieel maken dat Titans een vijfde seizoen krijgt. Maar Thwaites lijkt per ongeluk gezegd te hebben dat er een "seizoen 4 en 5" komen.

[b]Vijfde seizoen[/b
Tijdens het interview besprak Thwaites het lot van zijn personage, Dick Grayson, a.k.a. Nightwing. Volgens de acteur heeft zijn personage in de comics een beetje een geschiedenis met dromen en visioenen.

In het interview vertelt hij bovendien dat hij klaar is voor "seizoen 4 en 5", wat een mooie indicatie kan zijn voor de toekomst van de serie.

De eerste drie seizoenen van Titans kan je op Netflix streamen. Het is wachten op het aankomende vierde seizoen en dan moet er dus mogelijk ook nog dat niet officieel aangekondigde vijfde seizoen komen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Percy Jackson'-bedenker heeft een update voor al zijn fans
Series / Nieuws

'Percy Jackson'-bedenker heeft een update voor al zijn fans

Rick Riordan brengt ons meerdere verschillende series, horen we vandaag.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Percy Jackson-bedenker Rick Riordan heeft fans een belangrijke update gegeven over de vele projecten die hij in de maak heeft. Opvallend genoeg heeft hij ook wat projecten voor Netflix in de maak.

Riordan meldde op Twitter dat hij heel wat nieuws in de maak heeft. Allereerst is er de Percy Jackson-serie die hij aan het maken is samen met Disney+. Ten tweede komt er een Solangelo-verfilming en maakt Netflix op de derde plek een Kane Chronicles-project samen met Riordan. En dan is er natuurlijk nog Daughter of the Deep dat voor Disney gemaakt wordt.

Hieronder het bericht op Twitter:



Percy Jackson-serie
Recent vertelde Riordan dat hij heel erg tevreden is met de ontwikkelingen die de serie Percy Jackson and the Olympians doormaakt bij Disney+.

Hoewel het nog niet officieel bevestigd is, wordt gedacht aan een aankondiging rond de serie tijdens de Disney+ Day.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+-serie 'Hawkeye' krijgt gigantische bedreiging
Series / Nieuws

Disney+-serie 'Hawkeye' krijgt gigantische bedreiging

De serie Hawkeye krijgt een wel heel erg grote vijand lijkt het.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog krap een maand te gaan en dan is de serie Hawkeye te zien op Disney+. Naast een hele lange reeks trailers heeft Disney+ nu een nieuwe promo vrijgegeven die laat zien dat er een hele grote schurk in de serie zou kunnen zitten.

Marvel Studios gaf een nieuwe promo vrij op Twitter. Daarin zien we Eleanor Bishop, een personage van actrice Vera Farmiga. Zij spreekt in de promo met Clint Barton (Jeremy Renner) en haar dochter Kate (Hailee Steinfeld).

Gigantische bedreiging
In een moment dat je zo zou kunnen missen, zegt Eleanor dat de twee het opnemen tegen "een Avengers-achtige bedreiging".

Aangezien de serie twee van de meest normale Marvel-personages bevat, hebben we nogal wat vraagtekens bij dat regeltje tekst. Want tegen welke schurk moeten de twee het dan opnemen straks?

Tot nu toe zagen we in de promo's alleen voorbij komen dat de Tracksuit Mafia de grote slechterik zou zijn. Die groep is wel hard, maar verre van een Avengers-achtige bedreiging.

Een populaire theorie is dat Farmiga zelf de grote schurk zou kunnen zijn. In de comics is zij Madame Masque, een van de belangrijkste tegenstanders van Iron Man in de comics. Hieronder de promo:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.