search
Disney+ voegde vier topseries nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde vier topseries nieuw toe

Vier opvallende toevoegingen deze week aan Disney+: check ze hier allemaal.

Vier series voegde Disney+ deze week nieuw toe aan zijn aanbod. Het waren prima toevoegingen, en we duiken er maar meteen in!

Echte Verhalen: De Kliniek: In de realityserie 'De Kliniek' volgen we de opmerkelijke en buitengewone verhalen van een aantal doktoren en één verpleegster. Elke aflevering behandelt twee verhalen die gebaseerd zijn op ware gebeurtenissen, herschreven voor meer overtuigingskracht en dramatiek.

Flack: Robyn is een flack: een PR-agent die haar cliënten promoot, publiceert en beschermt in de wervelstorm van een moderne mediagedreven maatschappij. Het is haar taak om het leven van anderen te verbeteren, ondanks het feit dat ze niet in staat is om haar eigen leven te verbeteren.

The Hot Zone: The Hot Zone, met in de hoofdrol Julianna Margulies als dr. Nancy Jaax, is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de oorsprong van ebola en zijn aankomst in Amerika in 1989.

The Premise: Deze serie over morele vraagstukken in ongekende tijden, gepresenteerd door BJ Novak, brengt provocerende ideeën in de actualiteit en levert driedimensionale, karaktervolle verhalen met humor en diepgang.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen