Charlie Cox over het verhaal van 'Daredevil' seizoen 4

Charlie Cox over het verhaal van 'Daredevil' S4

Het lijkt er alleen niet bepaald op dat we ooit nog nieuwe afleveringen van de serie krijgen...

Zilko Tarici, 5 november 2021 om 15:58

Ondanks een toegewijde schare fans, een campagne op sociale media en een groep acteurs die dolgraag wil terugkeren, komen er waarschijnlijk nooit meer nieuwe afleveringen van Daredevil.
Disney en Netflix gingen een tijd terug uit elkaar, waardoor de series uit hun gezamenlijke keuken werden geschrapt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Charlie Cox niet meer kan komen opdraven als Daredevil in het MCU (wat ook lijkt te gaan gebeuren in Spider-Man: No Way Home), maar een terugkeer naar de serie, die bestond uit drie seizoenen, lijkt er niet in te zitten.

The Man Without Fear
Hoofdrolspeler Cox heeft al vaker laten blijken dat hij dolgraag opnieuw Daredevil wil spelen, maar ook hij denkt dat het dan in een nieuw jasje moet zijn.

Gedurende een Q&A tijdens de MCM London Comic Con liet Cox weten hoe een vierde seizoen er mogelijk uit had gezien als deze er wel was gekomen:

"Er is zoveel tijd voorbij gegaan. We hadden nog een hoop met Bullseye kunnen doen. En er was een verhaal over Karen en Matt dat we niet hebben kunnen afronden."
Bron: Comic Book

Lees meer over: Dardevil, Charlie Cox, Vincent Donofrio, Netflix, Marvel Studios

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws