'Young Sheldon' is flink aan het veranderen

'Young Sheldon' is flink aan het veranderen

Acteur Iain Armitage schrijft dat Young Sheldon helemaal anders wordt.

Jim Pedd, 6 november 2021 om 08:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Young Sheldon-acteur Iain Armitage denkt dat Sheldon in zekere zin veranderd is ten opzichte van eerdere seizoenen. De spin-off werd in 2017 gelanceerd en is een van de best bekeken series van televisiezender CBS op dit moment.
We volgen de hoofdpersoon terwijl hij in Texas woont, voordat hij settelt in Pasadena en zijn meest loyale vrienden allemaal leert kennen. Hoewel de serie in dezelfde realiteit bestaat als de moederserie The Big Bang Theory, is hij op bepaalde manieren helemaal niet trouw aan het bronmateriaal.

Dingen veranderen
Een van de dingen waar fans niet altijd even blij mee zijn, is dat Armitage een andere Sheldon lijkt te spelen dan de Sheldon die we kennen.

Armitage stelt dat er wel wat dingen veranderd zijn. Zijn Sheldon praatte langzaam, omdat hij altijd het accent probeerde te leren beheersen, evenals kleine maniertjes in de manier van praten van het personage.

"Het is grappig, want in de vroege seizoenen was de manier waarop ik praatte als Sheldon, iets anders. Dus ik sprak heel langzaam, omdat ik zijn accent probeerde te leren. Dus alles klonk wat anders. In tegenstelling tot nu, want nu kan ik sneller praten omdat ik veel meer gewend ben aan Sheldon."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Young Sheldon, The Big Bang Theory, CBS, Iain Armitage

Populair nieuws