search

Ons nieuws van zaterdag 6 november 2021

3 geheel nieuwe series en seizoenen die nu op Netflix staan
Series / Featured

3 geheel nieuwe series en seizoenen die nu op Netflix staan

Deze series zijn recent online gezet door Netflix. Of hebben een nieuw seizoen. Zeker even kijken!

Netflix zet regelmatig nieuwe series online en niet altijd is duidelijk dat deze zijn verschenen. Hieronder drie nieuwe series (of seizoenen van series) die onlangs online zijn gezet door Netflix.

Pretty Smart | Bing nu! | seizoen 1, 10 afleveringen

Boekenwurm Chelsea ontdekt dat ze nog veel te leren heeft over geluk nadat ze bij haar energieke zus en drie huisgenoten moet gaan wonen. Een sitcom met onder meer Emily Osment, Gregg Sulkin, Olivia Macklin, Cinthya Carmona en Michael Hsu Rosen.



Locke & Key | Bing nu! | seizoen 2, 10 afleveringen

Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten en geheimen leiden. Een fantasyserie met Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Petrice Jones en Laysla De Oliveira.



Dynasty | Bing nu! | seizoen 4, 22 afleveringen

De Carringtons en Colby's vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap, met rollen voor Elizabeth Gillies, Nathalie Kelley, Grant Show, James Mackay en Rafael De La Fuente.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor 'Devil May Cry'-serie van 'Castlevania' makers
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Devil May Cry'-serie van 'Castlevania' makers

Er is behoorlijk wat vooruitgang geboekt volgens producent Adi Shankar.

Adi Shankar. producent van Netflix-animeserie Castlevania, heeft tijdens een recent interview een update gegeven over de animeserie gebaseerd op gamereeks Devil May Cry.

Het eerste spel in de reeks werd in 2001 uitgegeven voor de Playstation 2 en Devil May Cry V, het meest recente deel, geldt als de meest succesvolle in de franchise. De spellen gaan over een demonenjager die het opneemt tegen de troepen uit de hel.

In Devil May Cry volgen we Dante, een arrogante demonenjager met een grote bek die het kind is van een menselijke vrouw en de legendarische demon Sparda. Gemotiveerd door het verlies van zijn moeder en de ogenschijnlijke dood van zijn tweelingbroer runt Dante het demonenjagersbedrijf Devil May Cry.

Eindelijk nieuws
Shankars Netflix-verfilming werd in november 2018 al aangekondigd, maar het is sindsdien redelijk stil gebleven rondom de serie. Dat verandert nu echter met de update die de producent gaf aan IGN Japan:

"De scripts voor seizoen 1 zijn klaar. Ze zijn te gek. Ik heb er echt veel zin in en kan bevestigen dat Vergil, Lady en natuurlijk Dante erin zitten. Ik kan ook bevestigen dat Chris Pratt geen van de stemmen zal verzorgen... Het is geweldig om samen te werken met Capcom. Ze hebben ontzettend veel personages die interessant zijn."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Iconische dino terug in 'Jurassic World'-serie van Netflix
Series / Foto's

Iconische dino terug in 'Jurassic World'-serie van Netflix

Jurassic World: Camp Cretaceous komt weer met de bekende Spinosaurus!

De animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous startte in september 2020 en binnenkort zijn we al toe aan het vierde seizoen. Volgende maand verschijnt namelijk een nieuwe reeks afleveringen op Netflix.

Nu hebben we een leuk detail voor de fans van de serie. Op een nieuwe afbeelding zien we namelijk de Spinosaurus terugkeren. Deze vleesetende dino met de spitsige kop en soort van vin op zijn rug had een voorname rol in Jurassic Park III.

Deze animatieserie startte ooit op Isla Nublar, maar nu is de groep jongeren op een nieuw eiland, waar ze dus op een Spinosaurus stuitten. Hieronder de nieuwe afbeelding via Jurassic Outpost.



De serie Jurassic World: Camp Cretaceous is verbonden aan de films. Recent werd bevestigd dat de serie aansluit op het aanstaande Jurassic World: Dominion dat in de zomer van 2022 in de bioscoop verschijnt. Het nieuwe seizoen van Jurassic World: Camp Cretaceous verschijnt 3 december op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster voor 'Cowboy Bebop' heeft lekker stijltje
Series / Posters

Poster voor 'Cowboy Bebop' heeft lekker stijltje

De grootse nieuwe Netflix-serie verschijnt later deze maand op Netflix.

Met de personages Spike (John Cho), Jet (Mustafa Shakir) en Faye (Daniella Pineda) kunnen we later deze maand een indrukwekkend scifi-serie op Netflix tegemoet zien. Het gaat dan over Cowboy Bebop, waarvoor we recent de eerste echte trailer zagen.

De serie speelt zich af in het jaar 2071 en concentreert zich op de avonturen van een ongeregelde groep premiejagers die criminelen in het zonnestelsel achtervolgen op het Bebop-ruimteschip.

Gave poster voor Cowboy Bebop
Zoals de titel al doet doorschemeren is Cowboy Bebop een soort van ruimtewestern, iets dat ergens dus raakvlakken heeft met Star Wars. Cowboy Bebop vindt zijn oorspong animeserie met dezelfde titel, bedacht door Hajime Yatate. Dit is een pseudoniem voor de collectieve bijdragen van de animatiestaf van animatiestudio Sunrise.

Hieronder zie je een nieuwe poster die duidelijk het genre 'western' ademt, en daarop de drie hoofdfiguren, het ruimteschip en de verschijningsdatum: 19 november, over twee weken dus.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Teaser trailer 'Stranger Things' seizoen 4: Welcome to California!
Series / Trailer

Teaser trailer 'Stranger Things' seizoen 4: Welcome to California!

'Welcome to California' is de titel van de nieuwe beelden uit het volgende seizoen.

Hoe raar gaat het vierde seizoen van Stranger Things worden? Het is nog altijd een grote vraag, en eigenlijk al veel te lang. Het derde seizoen ging namelijk op 4 juli 2019 in première op Netflix en seizoen vier heeft nog altijd geen verschijningsdatum.

Nu hebben we wel een teaser trailer. Netflix heeft namelijk de video Welcome to California online gezet en daarin zien we veel nieuwe beelden uit het aankomende seizoen, opnieuw vooral geregisseerd door The Duffer Brothers en Shawn Levy.

Nieuwe teaser trailer Stranger Things seizoen 4
We zijn waarschijnlijk zo'n drie jaar verder als seizoen vier verschijnt en dat komt uiteraard vooral door de vele oponthoud door de coronacrisis. Onderstaande nieuwe beelden kwamen vrij tijdens Stranger Things Day 2021.

Uiteraard vind je de 25 reeds verschenen afleveringen van de eerste drie seizoenen gewoon op Netflix. Onderstaande teaser onthult heel wat nieuwe locaties.



De serie Stranger Things start met de situatie dat een jongetje is verdwenen en er in een stadje mysterieuze zaken aan het licht komen, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zéér teleurstellend nieuws voor 'The 100'
Series / Nieuws

Zéér teleurstellend nieuws voor 'The 100'

De prequelserie van The 100 die in de maak was gaat er niet komen.

De scifi-fantasyserie The 100 was lange tijd een groot succes en het is niet ontdenkbaar dat er heel wat fans zijn van de serie die verleden jaar werd afgerond met het zevende seizoen. Nu is er wel erg slecht nieuws voor de fans die op de prequelserie aan het wachten waren.

In 2019 werd door The CW onthuld dat er werd gewerkt aan een prequelserie, een spin-off van de 'backdoor pilot'-aflevering Anaconda van het afrondende zevende seizoen. De serie zou zich vele jaren voor de hoofdserie afspelen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Kass Morgan.

Geen prequelserie The 100
De prequel zou zich 97 jaar voor The 100 afspelen en beginnen met de nucleaire apocalyps die bijna al het leven op aarde weggevaagt. Er waren zelfs al hoofdrolspelers aangetrokken, met Iola Evans, Adain Bradley en Leo Howard als de personages Callie, Reese en August.

Begin dit jaar in januari en mei werd duidelijk dat zender The CW twijfels had over de prequel. Nu wordt duidelijk dat de zender definitief afziet van de serie.

Uiteindelijk was de prequel zo'n twee jaar in ontwikkeling. Uiteraard bestaat er nog altijd een kans dat een andere zender of streamingdienst de plannen redt, maar daar is nu niets over bekend.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Crimson Countess uit 'The Boys' seizoen 3 onthuld!
Series / Foto's

Crimson Countess uit 'The Boys' seizoen 3 onthuld!

De rol van actrice Laurie Holden in The Boys seizoen drie krijgt visualisatie.

Wanneer het derde seizoen van The Boys verschijnt is nog niet duidelijk. Hopelijk voor de fans wordt snel duidelijk wanneer dat zal zijn. Nu hebben we alvast een blik op een nieuw personage en dat ziet er weer goed uit.

The Boys van Prime Video is een van de grote titels van de streamingdienst. Na het eerste en tweede seizoen zou de serie met het derde seizoen een nog grote bekendheid kunnen krijgen onder de fans van stevige superheldenseries. Want gewelddadig is The Boys zeker.

The Boys: eerste blik op Crimson Countess
Nu krijgen we via actrice Laurie Holden, bekend van haar personage Andrea uit The Walking Dead, een eerste blik op haar rol als Crimson Countess, in kostuum. Ze is samen met acteur Jensen Ackles (Supernatural) een belangrijk nieuw gezicht. Ackles speelt Soldier Boy.

Waar Soldier Boy een soort van weerspiegeling is van Captain America uit de wereld van Marvel is Crimson Countess dat van Scarlett Witch, ook van Marvel. Beide personages waren te zien in de The Boys comic-minireeks Payback.

"Na ongeveer een jaar met mijn alter ego te hebben geleefd, ben ik verheugd om eindelijk de eerste blik op Crimson Countess te kunnen delen. Zet je schrap mensen en maak je klaar voor wat 'Payback'!" schrijft Holden op Instagram.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Expendables' straks ook thuis op de buis
Series / Nieuws

'The Expendables' straks ook thuis op de buis

Net als Rambo en de Has Fallen-franchise gaat The Expendables naar TV.

Het uitbreiden van filmreeksen naar het kleine scherm wordt steeds meer iets dat er gewoon bij hoort. Het Marvel Cinematic Universe trekt dat met de series op Disney+ naar een nog hoger niveau, en dat wil Millennium Media nu ook.

Millennium is de producent achter onder meer Rambo: Last Blood en The Expendables-reeks, waarin uiteraard Sylvester Stallone te zien is. De partij blijkt te werken aan tv-series die aansluiten op enkele van de grote filmreeksen van Millennium.

Tv-serie voor The Expendables
In gesprek met The Hollywood Reporter zegt Jeffrey Greenstein, president van Millennium Media, het volgende over de plannen: "Onze focus lag altijd op speelfilms. We hebben nu een reeks met tv-series die we aan het ontwikkelen zijn. Mijn plan is om ons te concentreren op onze grote merken met Has Fallen TV, Rambo TV, Expendables TV en deze uit te bouwen."

Maar er is nog een idee: "We denken ook aan Hellboy TV." Wanneer de series verschijnen is nog niet duidelijk, maar de focus ligt op de grote merken. "Er zijn dus veel kansen, maar ik wil echt eerst iets met een groot merk lanceren voordat we beginnen met het ontwikkelen van originele content," meldt Greenstein.

Wanneer de series verschijnen is duidelijk iets dat nog niet gemeld kan worden, maar sta niet gek te kijken als er gestart wordt met een The Expendables-spinoff op een of andere streamingdienst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote naam voor de misdaadserie 'Perry Mason'
Series / Nieuws

Grote naam voor de misdaadserie 'Perry Mason'

De misdaadserie Perry Mason vindt in Katherine Waterston een nieuwe hoofdrolspeler.

In 2020 ging op HBO de misdaadserie Perry Mason in première met acteur Matthew Rhys als de privédetective uit de jaren 30 van vorige eeuw. Oorspronkelijk was die rol nog bedoeld voor Iron Man-acteur Robert Downey jr., nu uitvoerend producent.

Via Deadline wordt nu duidelijk dat actrice Katherine Waterston zich bij het tweede seizoen heeft gevoegd. Je kent Waterston uit films als Fantastic Beasts and Where to Find Them en Alien: Covenant. Ze gaat in Perry Mason de rol spelen van Ginny Aimes.

Aimes is een personage dat symbolisch wordt voor het soort optimisme dat mensen door Los Angeles uit het depressietijdperk sleepte. Ze is de droomonderwijzeres van elke ouder. Perry was terughoudend om Teddy naar een privéschool te sturen, maar ontdekt dat hij blij is dat zijn kind in Ginny's handen is - en ontdekt dat hij misschien ook wat van haar zonnestralen nodig heeft voor zichzelf.

Perry Mason
Het eerste seizoen van Perry Mason vind je uiteraard gewoon in de Ziggo Go app. Hieronder de trailer voor seizoen één.



In de serie worstelt privédetective Perry Mason met een laag inkomen, ziet hij zijn huwelijk mislukken en hikt hij met zijn oorlogsverleden. In het Los Angeles van 1932 probeert hij een kinderontvoering op te helderen. Terwijl de rest van het land nog lijdt onder de Grote Depressie kent de stad dankzij onder meer de Olympische Spelen en de opkomst van de geluidsfilm een bloeiperiode.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit 'Dexter'-personage ga je niet meer zien
Series / Nieuws

Dit 'Dexter'-personage ga je niet meer zien

Dexter: New Blood brengt Quinn in elk geval helemaal niet meer terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Dexter: New Blood brengt Joey Quinn niet terug. Dat personage werd in de oorspronkelijke serie gespeeld door Desmond Harrington.

De tien afleveringen tellende voortzetting brengt een aantal oude bekenden terug. Zo zien we Michael C. Hall weer als Dexter, is Jennifer Carpenter zijn grofgebekte zus Debra en de Dark Passenger en is John Lithgow's geliefde Trinity Killer weer in een cameo te zien. Maar Joey Quinn is niet terug.

Geen Joey Quinn
Tijdens een interview met de site Screen Rant, vertelde showrunner Phillips wat de status van Quinn is. Harrington voegt zich niet bij de serie.

Dat terwijl Harrington een van de voornaamste castleden werd van Dexter. Hij was eerst een bijpersonage, maar verwerd tot een van de voornaamste castleden. En hoewel er hommages zijn aan bepaalde personages, zit niet iedereen in deze revival.

"Quinn is dit jaar in zijn geheel niet te zien. Joey Quinn. Nee, hij zit er niet in. Er zijn wel anderen. Ik weet het verschil niet tussen een easter egg en een hints. Maar we verwijzen wel naar een aantal van de personages," vertelde Phillips.

Je kan Dexter zien op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-fans krijgen volgende week de week van hun leven
Series / Nieuws

'Star Wars'-fans krijgen volgende week de week van hun leven

Star Wars-series Andor en Obi-Wan Kenobi lijken een trailer te krijgen van Disney.

In december 2020 organiseerde The Walt Disney Company zijn Investor Day. In het kader van die dag kondigde men heel wat onverwachte dingen aan rond de Star Wars-franchise. En nu zou er weer heel wat nieuws om de hoek staan.

De mensen bij Star Wars News Net melden op basis van anonieme bronnen binnen de filmstudio dat Disney+ Day op 12 november een aantal toffe trailers met zich meebrengt.

Meer Star Wars-materiaal
Eerder deze week zagen we eindelijk de eerste beelden van de serie The Book of Boba Fett. En nu horen we dat er nog meer trailers te zien zijn, van andere Star Wars-series.

Ewan McGregor's Obi-Wan Kenobi krijgt bijvoorbeeld begin volgend jaar een eigen serie, en naar verluidt zal de sizzle reel die vorig jaar te zien was tijdens de Investor's Day, nu een opvolger krijgen in de vorm van een echte trailer voor het project.

We horen verder ook dat Star Wars: Andor, een serie die zich focust op de rebel gespeeld door Diego Luna in Rogue One: A Star Wars Story een teaser krijgt in de vorm van een sizzle reel.

Dat laatste is wel opvallend, want Star Wars: Andor ging in productie voor The Book of Boba Fett en Obi-Wan Kenobi.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk details over langverwachte 'National Treasure'-serie
Series / Nieuws

Eindelijk details over langverwachte 'National Treasure'-serie

National Treasure krijgt snel een serie op Disney+ en dat lijkt wel tof te worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disney+ gooit alle remmen los voor de National Treasure-serie. Vorige week werd Lisette Alexis gecast als hoofdrolspeelster. Zij mag kruipen in de huid van Jessica Morales.

De pilot van de National Treasure-serie wordt geschreven door Marianne en Cormac Wibberly en de pilot wordt geregisseerd door Mira Nair. En nu zijn er eindelijk plotdetails gelekt.

Het verhaal
We wisten al iets kleins van de serie. We hoorden namelijk dat Jessica op zoek gaat naar haar mysterieuze familiegeschiedenis, en verzeild raakt in een schattenjacht nadat een stervende FBI-agent haar een sleutel geeft. Ze wil een schat vinden, voordat een corrupte miljardair dat doet.

Volgens The Illuminerdi werkt Jessica voor de afdeling cryptoanalysis van de FBI, waarmee ze de vaardigheden die ze van haar vader leerde, leert toepassen. Ze zorgt ook voor haar zieke moeder. En neemt het op tegen de schurk, Billie, die als crypto-magnaat heel wat geld achter de hand heeft.

Verder zoekt de serie een Aziatisch-Amerikaanse man van begin 20, die Ethan (een vriend van Jessica) moet spelen. Ook zoekt men social media persoonlijkheid Tasha, samenzweringsman Oren en worstelend muzikant Liam voor de show. Zij zullen samen de schat gaan zoeken.

Tot slot zoekt National Treasure een vrouw achter in de 20, die de rol van Agent Ross kan spelen en een man voor de rol van Myles - de FBI-agent die Jessica de sleutel geeft die het geheel in gang brengt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian'-ster provoceert Disney enorm
Series / Nieuws

'The Mandalorian'-ster provoceert Disney enorm

Giancarlo Esposito weet Disney te frustreren met zijn voorliefde voor Gina Carano.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Mandalorian-acteur Giancarlo Esposito onthult dat zijn favoriete co-ster in de Star Wars-serie Gina Carano is. Dat terwijl de actrice eerder dit jaar nog ontslagen werd bij de serie.

In The Mandalorian is Esposito te zien als de kwaadaardige Moff Gideon en speelde Carano de rol van de weifelende heldin Cara Dune. Beiden hadden een cruciale rol in de eerste twee seizoenen, maar hoewel Esposito terugkeert voor de derde rits, geldt dat niet voor Carano.

Gina Carano
Carano kwam onder vuur te liggen vanwege haar controversiële berichten op sociale media. Zo was ze tegen gezichtsmaskers en maakte ze transfobe en antisemitische opmerkingen op sociale media.

Nadat de druk online opgevoerd werd, besloot Disney haar te ontslaan. Maar wat Esposito betreft, is zij zijn favoriete collega in The Mandalorian.

"Ik zeg het zonder twijfel: Gina Carano. Ik ga er niet verder op in, op haar politieke overtuigingen of op wat ze gezegd heeft, en of ik dat wel of niet vind kunnen. Als acteurs weten we soms - dat geldt zeker voor mij - moeten we soms onze mond houden. Soms kan ik dat niet en moet ik zeggen wat ik geloof. Zij is warm en prachtig en buitengewoon en eerlijk gezegd boeien haar politieke overtuigingen mij niet. Ik hou ervan dat ze zo laat begon met acteren en zo origineel en mooi was. Ze is gewoon een prachtig mens."

The Mandalorian stream je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-cast is dolblij met Netflix-nieuws
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-cast is dolblij met Netflix-nieuws

Daniel Dae Kim speelt de grote schurk in Netflix-serie Avatar: The Last Airbender.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De cast van de live-action Avatar: The Last Airbender-serie van Netflix verwelkomt de nieuwste toevoeging aan hun gelederen met open armen.

Daniel Dae Kim werd deze week toegevoegd aan de cast. Hij speelt de rol van vuurheer Ozai en is daarmee de grote slechterik van de serie. Zijn personage verovert andere werelddelen, onderdrukt iedereen en zoekt naar meer macht en wil uiteindelijk iedereen onderwerpen.

Avatar: The Last Airbender-cast
De Avatar: The Last Airbender-serie van Netflix is sinds 2018 in de maak. Recentelijk wist de serie echt op gang te komen.

Onder de zorg van showrunner Albert Kim, castte men meerdere castleden. Zo is Gordon Cormier de hoofdrolspeler, en speelt hij de rol van Aang. Naast hem worden Katara en Sokka gespeeld door Kiawentiio en Ian Ousley. En speelt Dallas Liu de rol van Zuko.

Op Twitter blijkt dat de cast heel tevreden is met de toevoeging van Kim:



Avatar: The Last Airbender is op Netflix te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Sopranos' krijgt nieuwe serie!?
Series / Nieuws

'The Sopranos' krijgt nieuwe serie!?

HBO zou van plan zijn een nieuwe serie rond The Sopranos te maken.

The Sopranos-bedenker David Chase onthult dat HBO heel graag wil dat hij een nieuwe serie in de franchise maakt. Dat na het succes van de prequel-film die hij al maakte.

Chase schreef recent The Many Saints of Newark, een film die in de bioscoop te zien was en ook te zien is op HBO Max. Waar The Sopranos ooit een serie was die begon met een maffiabaas die in therapie ging, werd het uiteindelijk een bijzonder complex geheel, met echte en gelaagde personages.

Meer The Sopranos
Chase maakte met The Many Saints of Newark voor het eerst sinds 2007 een nieuw project in de franchise. Zijn film draaide voor een klein deel om een jongere Tony Soprano, maar keek vooral ook naar andere personages.

En met succes, want volgens Chase wil HBO een serie die voortzet waar de film begonnen is. Hoewel het geen succes was in de bioscoop, was het wel een succes op HBO Max. En willen WarnerMedia en HBO Max meer van dit soort content:

"Nou ja, de film deed het niet goed in de bioscoop. Maar hij brak enorm door op streaming - daar was hij gigantisch. En dus willen ze dat ik nog een The Sopranos-serie maakt, vanaf het moment dat de film eindigt, tot het begin van de serie."

Nu maar zien of hij dat ook wil!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy'-actrice haat deze scène
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy'-actrice haat deze scène

Ellen Pompeo heeft een hekel aan een bepaald moment in de serie Grey's Anatomy.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Grey's Anatomy-actrice Ellen Pompeo deelde een moment in de serie waar zij echt van gruwelde. Het blijkt de scène te zijn waarin haar personage, Meredith Grey, zich wel heel kwetsbaar opstelt.

Toen de serie in maart 2005 begon, was meteen duidelijk dat Meredith en Dr. Derek Shepherd (Patrick Dempsey) een liefde zouden krijgen. Het tweetal ontmoette elkaar tijdens een one-night stand, waarna Meredith erachter kwam dat Dr. Shepherd haar baas zou worden in Seattle Grace, waar zij net een stage begon.

Grey's Anatomy-moment
De liefde had nog wel even nodig voordat deze rond kwam. Zo maakte Meredith een vreselijk moment mee, toen ze erachter kwam dat Shepherd getrouwd was. En dat leidde tot een vernedering van het personage.

Pompeo vertelde tegenover Rachel Lindsay dat ze helemaal niet blij was met dat moment.

"Ik kon niet geloven dat ik op televisie een man smeekte om van mij te houden", begon de actrice. Wel kreeg ze mee hoe het uiteindelijk een van de meest populaire scènes in de geschiedenis van televisie werd.

Dat begrijpt ze wel, maar echt leuk vindt ze het niet, dat haar Meredith zich op die manier opstelde voor een man die nota bene getrouwd was.

Grey's Anatomy is op Prime Video te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Young Sheldon' is flink aan het veranderen
Series / Nieuws

'Young Sheldon' is flink aan het veranderen

Acteur Iain Armitage schrijft dat Young Sheldon helemaal anders wordt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Young Sheldon-acteur Iain Armitage denkt dat Sheldon in zekere zin veranderd is ten opzichte van eerdere seizoenen. De spin-off werd in 2017 gelanceerd en is een van de best bekeken series van televisiezender CBS op dit moment.

We volgen de hoofdpersoon terwijl hij in Texas woont, voordat hij settelt in Pasadena en zijn meest loyale vrienden allemaal leert kennen. Hoewel de serie in dezelfde realiteit bestaat als de moederserie The Big Bang Theory, is hij op bepaalde manieren helemaal niet trouw aan het bronmateriaal.

Dingen veranderen
Een van de dingen waar fans niet altijd even blij mee zijn, is dat Armitage een andere Sheldon lijkt te spelen dan de Sheldon die we kennen.

Armitage stelt dat er wel wat dingen veranderd zijn. Zijn Sheldon praatte langzaam, omdat hij altijd het accent probeerde te leren beheersen, evenals kleine maniertjes in de manier van praten van het personage.

"Het is grappig, want in de vroege seizoenen was de manier waarop ik praatte als Sheldon, iets anders. Dus ik sprak heel langzaam, omdat ik zijn accent probeerde te leren. Dus alles klonk wat anders. In tegenstelling tot nu, want nu kan ik sneller praten omdat ik veel meer gewend ben aan Sheldon."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde vier topseries nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde vier topseries nieuw toe

Vier opvallende toevoegingen deze week aan Disney+: check ze hier allemaal.

Vier series voegde Disney+ deze week nieuw toe aan zijn aanbod. Het waren prima toevoegingen, en we duiken er maar meteen in!

Echte Verhalen: De Kliniek: In de realityserie 'De Kliniek' volgen we de opmerkelijke en buitengewone verhalen van een aantal doktoren en één verpleegster. Elke aflevering behandelt twee verhalen die gebaseerd zijn op ware gebeurtenissen, herschreven voor meer overtuigingskracht en dramatiek.

Flack: Robyn is een flack: een PR-agent die haar cliënten promoot, publiceert en beschermt in de wervelstorm van een moderne mediagedreven maatschappij. Het is haar taak om het leven van anderen te verbeteren, ondanks het feit dat ze niet in staat is om haar eigen leven te verbeteren.

The Hot Zone: The Hot Zone, met in de hoofdrol Julianna Margulies als dr. Nancy Jaax, is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de oorsprong van ebola en zijn aankomst in Amerika in 1989.

The Premise: Deze serie over morele vraagstukken in ongekende tijden, gepresenteerd door BJ Novak, brengt provocerende ideeën in de actualiteit en levert driedimensionale, karaktervolle verhalen met humor en diepgang.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.