search
'The Expendables' straks ook thuis op de buis
Series / Nieuws

'The Expendables' straks ook thuis op de buis

Net als Rambo en de Has Fallen-franchise gaat The Expendables naar TV.

Het uitbreiden van filmreeksen naar het kleine scherm wordt steeds meer iets dat er gewoon bij hoort. Het Marvel Cinematic Universe trekt dat met de series op Disney+ naar een nog hoger niveau, en dat wil Millennium Media nu ook.

Millennium is de producent achter onder meer Rambo: Last Blood en The Expendables-reeks, waarin uiteraard Sylvester Stallone te zien is. De partij blijkt te werken aan tv-series die aansluiten op enkele van de grote filmreeksen van Millennium.

Tv-serie voor The Expendables
In gesprek met The Hollywood Reporter zegt Jeffrey Greenstein, president van Millennium Media, het volgende over de plannen: "Onze focus lag altijd op speelfilms. We hebben nu een reeks met tv-series die we aan het ontwikkelen zijn. Mijn plan is om ons te concentreren op onze grote merken met Has Fallen TV, Rambo TV, Expendables TV en deze uit te bouwen."

Maar er is nog een idee: "We denken ook aan Hellboy TV." Wanneer de series verschijnen is nog niet duidelijk, maar de focus ligt op de grote merken. "Er zijn dus veel kansen, maar ik wil echt eerst iets met een groot merk lanceren voordat we beginnen met het ontwikkelen van originele content," meldt Greenstein.

Wanneer de series verschijnen is duidelijk iets dat nog niet gemeld kan worden, maar sta niet gek te kijken als er gestart wordt met een The Expendables-spinoff op een of andere streamingdienst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen