Crimson Countess uit 'The Boys' seizoen 3 onthuld!

Crimson Countess uit 'The Boys' seizoen 3 onthuld

De rol van actrice Laurie Holden in The Boys seizoen drie krijgt visualisatie.

Bram de Groot, 6 november 2021 om 14:50

Wanneer het derde seizoen van The Boys verschijnt is nog niet duidelijk. Hopelijk voor de fans wordt snel duidelijk wanneer dat zal zijn. Nu hebben we alvast een blik op een nieuw personage en dat ziet er weer goed uit.
The Boys van Prime Video is een van de grote titels van de streamingdienst. Na het eerste en tweede seizoen zou de serie met het derde seizoen een nog grote bekendheid kunnen krijgen onder de fans van stevige superheldenseries. Want gewelddadig is The Boys zeker.

The Boys: eerste blik op Crimson Countess
Nu krijgen we via actrice Laurie Holden, bekend van haar personage Andrea uit The Walking Dead, een eerste blik op haar rol als Crimson Countess, in kostuum. Ze is samen met acteur Jensen Ackles (Supernatural) een belangrijk nieuw gezicht. Ackles speelt Soldier Boy.

Waar Soldier Boy een soort van weerspiegeling is van Captain America uit de wereld van Marvel is Crimson Countess dat van Scarlett Witch, ook van Marvel. Beide personages waren te zien in de The Boys comic-minireeks Payback.

"Na ongeveer een jaar met mijn alter ego te hebben geleefd, ben ik verheugd om eindelijk de eerste blik op Crimson Countess te kunnen delen. Zet je schrap mensen en maak je klaar voor wat 'Payback'!" schrijft Holden op Instagram.

Bron: Instagram

Lees meer over: The Boys, Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Katia Winter, Eric Kripke, Laurie Holden, Jensen Ackles

Populair nieuws