Zéér teleurstellend nieuws voor 'The 100'

De prequelserie van The 100 die in de maak was gaat er niet komen.

Bram de Groot, 06-11-2021 15:27

De scifi-fantasyserie The 100 was lange tijd een groot succes en het is niet ontdenkbaar dat er heel wat fans zijn van de serie die verleden jaar werd afgerond met het zevende seizoen. Nu is er wel erg slecht nieuws voor de fans die op de prequelserie aan het wachten waren.
In 2019 werd door The CW onthuld dat er werd gewerkt aan een prequelserie, een spin-off van de 'backdoor pilot'-aflevering Anaconda van het afrondende zevende seizoen. De serie zou zich vele jaren voor de hoofdserie afspelen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Kass Morgan.

Geen prequelserie The 100
De prequel zou zich 97 jaar voor The 100 afspelen en beginnen met de nucleaire apocalyps die bijna al het leven op aarde weggevaagt. Er waren zelfs al hoofdrolspelers aangetrokken, met Iola Evans, Adain Bradley en Leo Howard als de personages Callie, Reese en August.

Begin dit jaar in januari en mei werd duidelijk dat zender The CW twijfels had over de prequel. Nu wordt duidelijk dat de zender definitief afziet van de serie.

Uiteindelijk was de prequel zo'n twee jaar in ontwikkeling. Uiteraard bestaat er nog altijd een kans dat een andere zender of streamingdienst de plannen redt, maar daar is nu niets over bekend.Bron: comicbook

Lees meer over: The 100, Jason Rothenberg, Eliza Taylor, Paige Turco, Marie Avgeropoulos, Bob Morley, Prequel, Iola Evans, Leo Howard, Adain Bradley

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in