search
Goed nieuws voor 'Devil May Cry'-serie van 'Castlevania' makers
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Devil May Cry'-serie van 'Castlevania' makers

Er is behoorlijk wat vooruitgang geboekt volgens producent Adi Shankar.

Adi Shankar. producent van Netflix-animeserie Castlevania, heeft tijdens een recent interview een update gegeven over de animeserie gebaseerd op gamereeks Devil May Cry.

Het eerste spel in de reeks werd in 2001 uitgegeven voor de Playstation 2 en Devil May Cry V, het meest recente deel, geldt als de meest succesvolle in de franchise. De spellen gaan over een demonenjager die het opneemt tegen de troepen uit de hel.

In Devil May Cry volgen we Dante, een arrogante demonenjager met een grote bek die het kind is van een menselijke vrouw en de legendarische demon Sparda. Gemotiveerd door het verlies van zijn moeder en de ogenschijnlijke dood van zijn tweelingbroer runt Dante het demonenjagersbedrijf Devil May Cry.

Eindelijk nieuws
Shankars Netflix-verfilming werd in november 2018 al aangekondigd, maar het is sindsdien redelijk stil gebleven rondom de serie. Dat verandert nu echter met de update die de producent gaf aan IGN Japan:

"De scripts voor seizoen 1 zijn klaar. Ze zijn te gek. Ik heb er echt veel zin in en kan bevestigen dat Vergil, Lady en natuurlijk Dante erin zitten. Ik kan ook bevestigen dat Chris Pratt geen van de stemmen zal verzorgen... Het is geweldig om samen te werken met Capcom. Ze hebben ontzettend veel personages die interessant zijn."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen