Seizoen 4 van 'Stranger Things' krijgt 9 afleveringen met deze titels

Seizoen 4 van 'Stranger Things' krijgt deze titels

Stranger Things sloot nog af met "Chapter Eight: The Battle of Starcourt".

Bram de Groot, 07-11-2021 08:42

Het derde seizoen van Stranger Things verscheen op 4 juli 2019 en de titel van de achtste en laatste aflevering van dat seizoen is "Chapter Eight: The Battle of Starcourt". Mocht je die gezien hebben, dan weet je gelijk weer wat je toen zag.
Maar wat gaat er in seizoen vier gebeuren? We weten al dat het seizoen zich ver buiten Hawkins gaat afspelen en dat we ook wat nieuwe personages gaan ontmoeten. We weten ook dat David Harbours Jim Hopper gevangen is genomen in Rusland. Wat we ook weten, maar nog te zien krijgen is dat seizoen vier ons nieuwe gevaren in de States brengt.

Stranger Things in de zomer van 2022
Het langverwachte vierde seizoen van Stranger Things verschijnt in de zomer van 2022 op Netflix. Dit werd bekend tijdens Stranger Things Day en de streamingdienst onthulde ook wat de titels van de negen nieuwe afleveringen worden, dit zijn:

1. "The Hellfire Club"
2. "Vecna's Curse"
3. "The Monster and the Superhero"
4. "Dear Billy"
5. "The Nina Project"
6. "The Dive"
7. "The Massacre at Hawkins Lab"
8. "Papa"
9. "The Piggyback"

De titels werden onthuld via een video waarin de titels worden opgesomd. Het wordt dus nog wel even wachten voordat je kunt starten met "The Hellfire Club". Bekijk de reeds verschenen afleveringen uiteraard gewoon op Netflix.
Bron: Twitter

Lees meer over: Stranger Things, Seizoen 4, Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown

Populair nieuws