search
'Sons of Anarchy'-acteur overleden
Series / Nieuws

'Sons of Anarchy'-acteur overleden

Acteur William Lucking werd 80 jaar en speelde in de serie het personage Piney Winston.

Als je fan bent van de serie Sons of Anarchy dan kun je vast wel het personage Piney Winston voor de geest halen. Dit personage werd gespeeld door acteur William Lucking en nu is bekend dat hij is overleden.

Via Deadline wordt duidelijk dat Lucking 80 jaar oud is geworden. Hij is al op 18 oktober overleden, maar zijn vrouw heeft het nieuws pas afgelopen donderdag bekend gemaakt. Waaraan hij is overleden is niet onthuld.

William Lucking werd 80 jaar
"Hoewel William vaak stoere en sterke mannen speelde, was hij in zijn eigenlijke leven een elegante man met een briljant intellect die ervan hield om over politiek en actualiteiten te discussiƫren, filosofie en natuurkunde te bespreken en verfijnde meningen over kunst en poƫzie naar voren te brengen," schreef de vrouw van Lucking in zijn overlijdensbericht.

Lucking heeft maar liefst 161 titels achter zijn op de IMDb. Hij is ook bekend uit films als Contraband, Erin Brockovich, Red Dragon en The Limey. In Sons of Anarchy was hij in 49 afleveringen te zien. Kurt Sutter, de bedenker van de serie, stond ook bij het overlijden van Lucking stil:

Bekijk op instagram



Aanbevolen artikelen