'Squid Game' en 'You' verslagen door 'Big Mouth' op Netflix

'Squid Game' en 'You' verslagen door 'Big Mouth'

In de States scoort de animatieserie Big Mouth beter dan de twee andere hitseries.

Bram de Groot, 8 november 2021 om 06:36

Net als in Nederland zien abonnees in andere landen een Top 10 met de best bekeken films en series in hun land. En die Top 10-lijstjes verschillen vaak nogal van die bij ons. In de States is nu een animatieserie de koploper.
En dat is de animatieserie Big Mouth, duidelijk bestemd voor de oudere kijkers. De serie staat op de eerste plaatst en wist You naar de tweede plek te verwijzen en de megaknaller Squid Game staat in de States nu op de derde stek.

Big Mouth op #1
De animatieserie Big Mouth staat er in Nederland ook goed voor in de Top 10, op de negende plaats. De serie komt van Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin en Jennifer Flackett en ieder seizoen bevat tien afleveringen. Sinds 5 november staat het vijfde seizoen online.


De serie volgt een groep middelbare scholieren die leren omgaan met de veranderingen als gevolg van de puberteit. Onder hen zijn de vrienden Nick Birch en Andrew Glouberman. Ze worden bijgestaan door hun 'hormoonmonsters', fictieve wezens die hen voorzien van al dan niet goedbedoelde adviezen. Door de serie heen komen diverse thema's aan bod, zoals ongesteldheid, masturberen en homoseksualiteit.Bron: comicbook

Lees meer over: Squid Game, You, Big Mouth, Netflix

Populair nieuws