'The Last of Us' heeft heel goed nieuws!

'The Last of Us' heeft heel goed nieuws!

De HBO-serie van de unieke game is nu opgenomen en komt in 2022 naar het kleine scherm.

Bram de Groot, 08-11-2021 07:58

De verfilming van de game The Last of Us door HBO en ontwikkelaars Craig Mazin en Neil Druckmann zit erop. De camera's zijn klaar met draaien en nu kan de serie verder worden afgerond op de montagetafel.
Via Naughty Dog co-president Neil Druckmann wordt duidelijk dat de opnames er voor The Last of Us opzitten. De belangrijkste rollen in de serie zijn voor Pedro Pascal als Joel, Bella Ramsey als Ellie, Gabriel Luna als Tommy en Anna Torv als Tess.

Opnames The Last of Us afgerond
"Helaas... mijn tijd in Canada zit erop. Aan de beste tv-ploeg ter wereld, bedankt voor het ongelooflijke werk, de passie en dat ik me zo welkom voel! Ik zal je vreselijk missen! Opgewonden om terug te keren naar Naughty Dog (en wat warmer weer!) â™¥ï¸ ðŸ‡¨ðŸ‡¦," schrijft de Naughty Dog-kopman op Twitter.

Wanneer The Last of Us op HBO verschijnt is nog niet bekend.Het verhaal van The Last of Us laat ons Joel zien, een alleenstaande vader die samen met zijn dochter Sarah in de buurt van Austin in Texas woont. Op de avond van zijn verjaardag breekt er plotseling in Amerika een cordycepsachtige infectie uit die mensen in hondsdolle, monsterlijke moordenaars verandert. Wanneer Joel met Sarah en zijn broer Tommy vluchten voor de aanvankelijke chaos, wordt Sarah neergeschoten door een soldaat en sterft ze in de armen van Joel.Bron: Twitter

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Serie, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Jeffrey Pierce, Anna Torv

Populair nieuws