search

Ons nieuws van maandag 8 november 2021

Nieuw op Netflix: De imponerende dramaserie 'The Club'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De imponerende dramaserie 'The Club'

Er wordt zoveel verwacht van de reeks dat het tweede seizoen reeds is aangekondigd...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wie fan is van een gezonde dosis drama heeft er een nieuwe serie bij om te bekijken op streamingdienst Netflix. Het gaat hierbij om de reeks The Club. Het tweede seizoen van de serie is ondertussen ook reeds besteld.

Deze nieuwe reeks neemt je mee naar de Turkse stad Istanbul van de jaren '50. De serie vertelt het verhaal van Matilda, een Joodse vrouw die vrij wordt gelaten uit de gevangenis.

Matilda is moeder van een dochtertje. Haar dochter moest al die tijd verblijven in een weeshuis. De politieke onrust die heerst in het land maakt het voor de moeder ongelofelijk moeilijk om in contact te komen met haar dochter. Het is de start van een beklijvende zoektocht.

Tweede seizoen
De verwachtingen voor het eerste seizoen van de reeks waren bijzonder hooggespannen. Ondertussen zijn de eerste recensies verschenen die erg positief blijken te zijn. Ook heel wat Netflix-abonnees hebben reeds aangegeven grote fan te zijn van de reeks. Dat er sowieso veel vertrouwen in wordt gesteld is duidelijk. Inmiddels werd er namelijk reeds een tweede seizoen besteld.

De cast van The Club bestaat uit namen zoals bijvoorbeeld Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci en Firat Tanış. Het eerste seizoen van de reeks kan vanaf nu worden bekeken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix: Nieuwe nummer één
Series / Featured

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix: Nieuwe nummer één

Eindelijk is er weer eens iets aan het verschuiven op Netflix als we naar de kijkcijfers kijken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke zondag zetten we op een rij welke series Nederland massaal keek op Netflix. Voor het eerst in weken hebben we een nieuwe nummer een en is de top drie door elkaar gehusseld. Maar nieuwe series? Die zijn nog niet doorgebroken.

Deze week bestaat de top drie weer uit dezelfde series als eerst. Vooraan staat nu echter You (seizoen 3), dat eerder niet bovenaan het lijstje wist te prijken. Nummer twee is Dynasty (seizoen 4), gevolgd door de voormalige nummer 1: Squid Game.

De top drie
We zetten de meest bekeken series voor je op een rij:

1. You seizoen 3: Joe heeft het behoorlijk moeilijk in dit derde seizoen. Hij is vader, en worstelt tegelijk met zijn moordlustige oorsprong. Dat belooft dus wat voor zijn avonturen!

2. Dynasty seizoen 4: De familiestrubbelingen gaan verder in dit vierde seizoen van Dynasty, een serie die gebaseerd is op de gelijknamige soapserie van vroeger.

3. Squid Game: Wekenlang domineerde deze serie de Netflix top-3, en voor het eerst is deze teruggezakt naar de derde stek. Niet slecht nog steeds!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteurs transformeren in hun 'Stranger Things'-helden
Series / Video/clip/featurette

Acteurs transformeren in hun 'Stranger Things'-helden

Het vierde seizoen keert volgend jaar zomer terug, met onder meer deze helden.

In de zomer van 2022 keert de Stranger Things-gang weer terug op Netflix en wel voor het lang verwachte vierde seizoen. Afgelopen weekend vond Stranger Things Day plaats en tijdens die dag verscheen ook een leuke video.

Die video richt zich op onder meer Finn Wolfhard als Mike Wheeler, Gaten Matarazzo als Dustin Henderson, Caleb McLaughlin als Lucas Sinclair, Noah Schnapp als Will Byers en uiteraard Millie Bobby Brown als Eleven.

Transformatie Stranger Things-acteurs
In onderstaande video zien we de jonge cast 'transformeren' in hun personage. Kortom ze hebben onder meer de kleding aangetrokken van het personage en het haar zit ook herkenbaar.

Het vierde seizoen trapt af met de aflevering "The Hellfire Club", iets dat we ook op het shirt van het personage Dustin van de jonge acteur Matarazzo zien staan. Check de eerste drie seizoenen nu gewoon op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us' heeft heel goed nieuws!
Series / Nieuws

'The Last of Us' heeft heel goed nieuws!

De HBO-serie van de unieke game is nu opgenomen en komt in 2022 naar het kleine scherm.

De verfilming van de game The Last of Us door HBO en ontwikkelaars Craig Mazin en Neil Druckmann zit erop. De camera's zijn klaar met draaien en nu kan de serie verder worden afgerond op de montagetafel.

Via Naughty Dog co-president Neil Druckmann wordt duidelijk dat de opnames er voor The Last of Us opzitten. De belangrijkste rollen in de serie zijn voor Pedro Pascal als Joel, Bella Ramsey als Ellie, Gabriel Luna als Tommy en Anna Torv als Tess.

Opnames The Last of Us afgerond
"Helaas... mijn tijd in Canada zit erop. Aan de beste tv-ploeg ter wereld, bedankt voor het ongelooflijke werk, de passie en dat ik me zo welkom voel! Ik zal je vreselijk missen! Opgewonden om terug te keren naar Naughty Dog (en wat warmer weer!) ♥️ 🇨🇦," schrijft de Naughty Dog-kopman op Twitter.

Wanneer The Last of Us op HBO verschijnt is nog niet bekend.



Het verhaal van The Last of Us laat ons Joel zien, een alleenstaande vader die samen met zijn dochter Sarah in de buurt van Austin in Texas woont. Op de avond van zijn verjaardag breekt er plotseling in Amerika een cordycepsachtige infectie uit die mensen in hondsdolle, monsterlijke moordenaars verandert. Wanneer Joel met Sarah en zijn broer Tommy vluchten voor de aanvankelijke chaos, wordt Sarah neergeschoten door een soldaat en sterft ze in de armen van Joel.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Squid Game' en 'You' verslagen door 'Big Mouth' op Netflix
Series / Nieuws

'Squid Game' en 'You' verslagen door 'Big Mouth' op Netflix

In de States scoort de animatieserie Big Mouth beter dan de twee andere hitseries.

Net als in Nederland zien abonnees in andere landen een Top 10 met de best bekeken films en series in hun land. En die Top 10-lijstjes verschillen vaak nogal van die bij ons. In de States is nu een animatieserie de koploper.

En dat is de animatieserie Big Mouth, duidelijk bestemd voor de oudere kijkers. De serie staat op de eerste plaatst en wist You naar de tweede plek te verwijzen en de megaknaller Squid Game staat in de States nu op de derde stek.

Big Mouth op #1
De animatieserie Big Mouth staat er in Nederland ook goed voor in de Top 10, op de negende plaats. De serie komt van Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin en Jennifer Flackett en ieder seizoen bevat tien afleveringen. Sinds 5 november staat het vijfde seizoen online.



De serie volgt een groep middelbare scholieren die leren omgaan met de veranderingen als gevolg van de puberteit. Onder hen zijn de vrienden Nick Birch en Andrew Glouberman. Ze worden bijgestaan door hun 'hormoonmonsters', fictieve wezens die hen voorzien van al dan niet goedbedoelde adviezen. Door de serie heen komen diverse thema's aan bod, zoals ongesteldheid, masturberen en homoseksualiteit.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen