Netflix kondigt spin-off aan voor populaire animatieserie 'Big Mouth'

Netflix kondigt 'Big Mouth' spin-off aan!

Het derde deel van de originele animatieserie staat nog maar net op Netflix...

Geoffrey Ketels, 6 oktober 2019 17:06

Recent verscheen op Netflix reeds het derde deel van de populaire animatieserie Big Mouth. Nu heeft 's werelds populairste streamingdienst bekend gemaakt dat er ook een spin-off van de reeks zal verschijnen. Dit betekent dat we nog heel wat meer kunnen verwachten van Nick Kroll en co!
Ondanks het feit dat het derde seizoen van de animatieserie Big Mouth nog maar net op Netflix staat mogen de fans van de reeks zich nu dus al opmaken voor nog meer moois. Netflix heeft namelijk niet alleen bekend gemaakt dat er een spin-off zit aan te komen, daarnaast mogen we deze ook nog eens zeer binnenkort verwachten.

Human Resources
Meteen bij de aankondiging heeft Netflix laten optekenen dat de spinoff de naam Human Resources zal krijgen. De zogenaamde tagline is "We manage people". Dit betekent dat we nu al kunnen concluderen dat de spinoff zich zal afspelen in de werkplaats van de zogenaamde 'Hormone Monsters'. De korte teaser die werd getoond op het New York Comic-Con evenement introduceert alvast een nieuw type monster. Dit betekent dat de reeks wellicht zal gaan over alle monsters die de mensen bijstaan. De spinoff zou zich dan ook niet in het bijzonder gaan richten op de Hormone Monsters.

Net zoals de originele animatieserie komt ook de spinoff van de hand van Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin, Jennifer Flackett evenals Kelly Galuska. Fans van de animatieserie mogen de komende tijd hoe dan ook nog heel wat moois verwachten. Niet alleen komt er namelijk een spinoff van de reeks, daarnaast heeft Netflix eerder ook al bekend gemaakt dat er met absolute zekerheid nog een vierde, vijfde en zes deel van de oorspronkelijke animatieserie zal verschijnen.

De korte teaser voor de Big Mouth spinoff is hieronder alvast te bekijken.


Bron: CNN.com

Lees meer over: Big Mouth, animatieserie, Netflix, serie, spinoff

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws